pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 27, 2012 2:49 pm Lees verder →

Inbreker op heterdaad aangehouden

Sint Joost – De politie heeft maandagmiddag dankzij een alert getuige een 20-jarige man op heterdaad betrapt en kunnen aanhouden voor een inbraak bij een woning aan de Bosweg.

Maandagmiddag rond drie uur kreeg de politie van een alerte getuige melding van een persoon die zich verdacht ophield bij een woning aan de Bosweg. Toen twee agenten per fiets polshoogte gingen, betrapte ze de inbreker op heterdaad bij de woning. De verdachte vluchtte weg, maar kon na een korte achtervolging door hen worden aangehouden. Daarnaast werden ook een tas met inbrekerswerktuig en aantal gestolen sieraden aangetroffen en in beslaggenomen.

Uit onderzoek bleek dat de verdachte, een 20-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats, nog 120 dagen hechtenis had openstaan en daarnaast werd hij verdachte van diefstal eerder die maandag in Kelpen-Oler. Hier werden sieraden, laptops en een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Daarnaast onderzoekt de politie of de man ook betrokken is bij inbraken afgelopen maandag in Hunsel en Ittervoort.Posted in: politie