porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 14, 2014 2:28 pm Lees verder →

Inbrekers winkel in Melick te Herten klem gereden door politie: 1 op de vlucht

Melick – De politie hield vrijdagochtend 14 november, na een achtervolging, in Herten twee mannen aan op verdenking van een poging inbraak in een winkel in Melick.

De politie kreeg vrijdag in de vroege ochtend een melding van een getuige van een mogelijke inbraak bij een winkel aan de Markt in Melick. De daders zouden inmiddels gevlucht zijn in een auto. Gewaarschuwde agenten namen poolshoogte en zagen uit de richting van de Heinsbergerweg in Melick een auto aan komen rijden die aan het opgegeven signalement voldeed. Hierop zetten de agenten de achtervolging in. De auto reed via de N293 de snelweg A73 op richting Maastricht en nam direct weer de afslag Linne/Herten. De bestuurder negeerde het stopteken van de politie. In Herten sprong een bijrijder uit de auto en vluchtte. Kort daarna kon de auto op de Charles de Gaullestraat in Herten klem gereden worden. De bestuurder, een 24-jarige man uit Arnhem, en zijn 26-jarige bijrijder uit Weert zijn om 3.55 uur aangehouden. De auto waarin ze reden is in beslag genomen. In de omgeving is vanochtend nog gezocht naar de gevluchte verdachte, maar deze werd niet meer aangetroffen. De winkel in Melick liep braakschade op bij de toegangsdeur. Het tweetal zit vast voor verder onderzoek.

Meld verdacht gedrag via 112
Bent u getuige van verdacht gedrag, zoals het geval was bij de inbraakpoging in Melick op 14 november, bel dan direct 112. 112 kunt u bellen in geval van spoed. Dus wanneer iemands leven in direct gevaar is, maar ook wanneer u getuige bent van een misdrijf of het voorbereiden van een inbraak of diefstal. Het direct melden van verdacht gedrag vergroot de kans dat de politie verdachten op heterdaad aan kan houdePosted in: politie, roerdalen