pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 5, 2014 1:46 pm Lees verder →

Indringers gaven zich uit voor gascontroleur

Stein – Begin deze week zijn onbekende mannen een woning in Stein binnengekomen via een smoes over een kapotte gasleiding. Dit gebeurde in een buurt waar op dat moment graafwerkzaamheden waren.

Maandagmiddag werd aangebeld bij een woning aan de Merwedestraat. Er stond een man aan de deur die vertelde dat er een gasleiding geraakt was. Hij wilde binnen alle kranen bekijken. De vrouw des huizes liet hem binnen. De deur bleef openstaan waarna ineens een tweede man verscheen. Hij wilde weten hoeveel geld de vrouw in huis had liggen want hij wilde dit bedrag doorgeven aan de verzekering. In dit geval verlieten de mannen de woning zonder spullen.

De politie vermoedt dat de daders vaker zo te werk gaan en daarvoor in de gaten houden waar werkzaamheden zijn. Staan er mensen aan uw deur en vertrouwt u het niet? Laat ze niet binnen, bel de organisatie waar ze van zeggen te zijn en sluit de deur terwijl u belt. Meer weten over oplichting of babbeltrucs? Kijk dan eens op www.politie.nlPosted in: politie