pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 13, 2011 12:43 pm Lees verder →

Info-avond vandaag over bestemming ECI Cultuurfabriek Roermond

Roermond – Op 13 oktober a.s. wordt vanaf 19.00 uur een informatieavond over de ECI Cultuurfabriek gehouden in de Tuinzaal van het stadhuis aan de Markt 31 te Roermond. Verenigingen of stichtingen die actief zijn op cultureel maatschappelijk gebied en graag meer informatie over dit project willen, kunnen zich aanmelden voor deze informatieavond.

Het doel van deze informatieavond is om culturele en maatschappelijke verenigingen en stichtingen bij te praten over de laatste stand van zaken en deze verenigingen en stichtingen tevens de gelegenheid te bieden aan te geven wat zij voor de ECI Cultuurfabriek (foto) kunnen betekenen en andersom.

In de ECI Cultuurfabriek zullen ondermeer een theater, popzaal, filmzaal, expositieruimte, cultuureducatie en horeca worden gevestigd. Maar de ECI Cultuurfabriek is er straks ook voor uw organisatie. Een plek van en voor Roermondenaren en omgeving die actief met kunst en cultuur bezig zijn. Het wordt een smeltkroes voor culturele initiatieven van lokaal, regionaal en euregionaal niveau. De verbouwing van het rijksmonument loopt op schema en de openstelling van de ECI Cultuurfabriek is voorzien op 1 september 2012.Posted in: roermond