pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 17, 2016 1:29 pm Lees verder →

Info-avonden over Roermond en duurzaamheid

Roermond – Klopt uw hart voor een duurzaam Roermond? Kom dan op 14 of 19 september van 19.00 – 21.00 uur naar de Tuinzaal van het stadhuis aan de Markt 31 in Roermond.
Wat is dat nou eigenlijk, duurzaamheid? Het begrip kent vele definities, daarom is het goed om met elkaar te bepalen wat een duurzaam Roermond inhoudt. Woensdag 14 en maandag 19 september 2016 houdt de gemeente twee bijeenkomsten om met inwoners van gedachten te wisselen over een duurzaam Roermond.
Wat is er aan vooraf gegaan?
Begin juli 2016 is de gemeente de wijken ingegaan en is er via speeddates met veel bewoners gesproken over een duurzaam Roermond. Ook medewerkers van de gemeente en raadsleden hebben hun input gegeven over de vraag wat een duurzaam Roermond is en wat hiervoor nodig is om dit te realiseren. Het resultaat van deze inventarisaties is een eerste opzet van een duurzaamheidsvisie en de hoofdthema’s. Hier wil de gemeente tijdens de bijeenkomsten graag verder met jou aan werken.
Denkt u met ons mee?
Thema’s 14 september: wonen, vervoer en mobiliteit, gemeentelijke organisatie en leefomgeving (energie, natuur en water)
Thema’s 19 september: afval, participatie & sociale duurzaamheid en leefomgeving (energie, natuur en water)Posted in: algemeen, roermond