pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 2, 2015 7:08 pm Lees verder →

Info over aannpak in oost Brabant van diefstallen enz

Oost-Brabant – De politie organiseert een test onder burgers voor de communicatiemiddelen, die ingezet worden bij de aanpak van onder meer woninginbraken en overvallen. Op dinsdagavond 23 juni zijn burgers van harte welkom op het politiebureau in Eindhoven aan de Mathildelaan.

Voor het bereiken van goede resultaten van de aanpak van woninginbraken en overvallen, ingrijpende strafbare feiten, is het belangrijk dat er goede communicatiemiddelen beschikbaar zijn. De afgelopen tijd zijn door de politie veel landelijke communicatiemiddelen voor woninginbraken en overvallen ontwikkeld. Tijdens de testsessie worden de effecten en waardering van de communicatiemiddelen gemeten. Onder politiecollega’s en burgers wordt getest. De politie wil vooral weten wat burgers vinden van deze communicatiemiddelen. Wat werkt wel en wat werkt niet en waarom?

Testpanelleden
De politie zoekt ongeveer twintig burgers, verschillend van geslacht, leeftijd en gemengde etniciteit / cultuur van herkomst.

Locatie
De test vindt dinsdag 23 juni vanaf 19.00 uur plaatsactie in Oost-Brabant op het politiebureau aan de Mathildelaan in Eindhoven. De duur is ongeveer 1,5 uur.

Aanmelden
Wilt u meedoen? Stuur dan voor 15 juni een mail naar [email protected]

Vermeld in deze mail uw voor- en achternaam, leeftijd, geslacht, nationaliteit en telefoonnummer. U ontvangt dan een bevestiging met meer details.

Vier locaties
De landelijke communicatiemiddelen worden tijdens verschillende sessies op vier locaties getest, namelijk in Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Tilburg.Posted in: politie