By december 20, 2011 2:00 pm Lees verder →

Infomiddag Paradies Roermond over Brand en Inbraak Preventie

Roermond – Brand en inbraak in de eigen woning zijn zaken waar we liever niet aan denken. Toch vernemen we dagelijks dat het mensen overkomt. Laat het jou niet overkomen! Om met een gerust hart jouw woning achter te laten of te gaan slapen, loont het zich de moeite om enkele maatregelen te nemen. Beter voorkomen dan genezen (foto) !

Op donderdagmiddag 22 december om 14 uur in ’t Paradies in Roermond kun je tijdens een informatieve middag vernemen welke maatregelen je zelf kunt nemen, om inbraak en brand in jouw woning buiten de deur te houden. Deze middag wordt uitgevoerd door de brandweer en politie van de gemeente Roermond, i.s.m. de het Seniorenwerk van stichting Wel.kom.

Je krijgt handige tips en informatie over de taken en werkzaamheden van politie en brandweer, aan de hand van foto’s, filmpjes en praktijkvoorbeelden . Er is een presentje voor iedere bezoeker en er zijn handige folders voor je om mee te nemen. Wethouder Vincent Zwijnenberg (Veiligheid) zal het openingswoord verrichten. Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

De toegang is gratis.Posted in: politie, roermond