pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 22, 2012 7:11 am Lees verder →

Informatieavond hoge waterstand Roer in Vlodrop maandag 25 juni

Roerdalen – Op maandag 25 juni vindt in Café-zaal Roerzicht, Grootestraat 36 in Vlodrop, een informatieavond plaats over de knelpunten bij een hoge waterstand van de Roer. De avond begint om 19.30 uur en is voor iedereen toegankelijk.

De avond is georganiseerd door Waterschap Roer en Overmaas en is een vervolg op de informatieavond van 7 december 2011. Het waterschap presenteert tijdens deze avond de knelpunten die tijdens de hoge waterstand in januari 2011 naar voren zijn gekomen en haar ideeën over het oplossen van die knelpunten. Het waterschap roept de inwoners die last hebben van het water nadrukkelijk op om ook suggesties aan te dragen die de hoogwaterknelpunten kunnen oplossen. Het doel van de avond is een goed beeld te krijgen: kloppen de overstromingsmodellen en zijn er misschien nog andere knelpunten?

Voor wie is de informatieavond?
De avond is bedoeld voor iedereen die op de een of andere manier last van het water heeft zodra de Roer buiten haar oevers treedt. Aanmelden is niet nodig. Als u niet aanwezig kunt zijn maar wel suggesties heeft voor de aanpak van de knelpunten, kunt u contact opnemen met Marc Strookman, hydroloog bij het waterschap: [email protected] of 046 420 5700.Posted in: roerdalen