pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 20, 2017 8:06 am Lees verder →

Inhuldigingfeest Trump: bol van patriottisme …

Roerdalen – Donderdagavond: het inhuldigingsfeest van Trump bij het Lincolnmobument in Washington. Met meer dan vijftigduizend aanwezigen aan de voet van de Lincoln met veel derderangs artiesten..Trump weet dat zijn aanhangers geen Hollywood-sterren lusten en serveerde hen een show op maat. Niet met ‘twerkende’ tieneridolen als Miley Cyrus, maar met zangers van middelbare leeftijd die een ode brengen aan het leger of hele songs ophangen aan hoe geweldig het is om Amerikaan te zijn. Van begin tot einde: Trumps concert stond stijf van het patriottisme. De naam van het concert was niet toevallig ‘Make America Great Again!’.

Vooral de Amerikaanse strijdkrachten kregen een glansrol. Het volkslied werd gezongen door een militair, de US Air Force band mocht een medley te maken van gouwe ouwe symfonieën spelen, zanger Toby Keith droeg twee nummers op aan de veteranen en zelfs een militaire fanfare mocht over het podium paraderen. Tussendoor zong soul-zanger Sam Moore ‘America The Beautiful’ en hief countryster Lee Greenwood het lied ‘I’m proud to be an American’ aan. Het publiek zong die laatste twee hits enthousiast mee. Trump zelf deed er op het einde nog een schep bovenop door het publiek te beloven dat hij het leger opnieuw ‘great’ zal maken. “We gaan het leger nog verder uitbouwen en enorm [email protected]
De populariteit van de nieuwe president is bij z’n aanhangers alvast niet afgenomen sinds zijn overwinning in november. Toen hij geïntroduceerd werd op het podium scandeerden tienduizenden aanwezigen secondenlang z’n naam en acteur Jon Voight – zowat de enige Hollywood-ster die Trump publiekelijk steunt – sprak van een godsgeschenk. “Wat een dag”, begon hij z’n speech. “Na alle negatieve en kwetsende leugens over Trump. Na alle valse propaganda! God heeft onze gebeden verhoord. Hier staan we nu. Geloof mij, Trump wil Amerika beter maken. Hij is een eerlijke, hard werkende man. Laat ons hopen dat we nu een nieuw Amerika zien.”

De organisator van de inauguratie, Tom Barrack, benadrukte in zijn speech dan weer het historische belang van een vredevolle overdracht van de macht. Een verwijzing naar de vele protesten die gepland staan op het moment dat Trump vandaag de eed aflegt.

De nieuwe president van de VS hield het op het einde van het concert bij een geïmproviseerde speech die veel weg had van een campagne-toespraak. “Ik wil jullie, de mensen, bedanken”, begon hij, wijzend naar het publiek. “We zijn een beweging gestart waar de hele wereld naar zit te staren. Niemand heeft dit ooit al gezien. En het is allemaal dankzij jullie. Ik heb tijdens mijn campagne vaak gezegd dat de media en onze tegenstanders niet begrijpen waarom we zo sterk zijn. Ze begrijpen niet dat jullie de vergeten mannen en vrouwen van dit land zijn. Wel, ik kan jullie vandaag zeggen, jullie zullen niet langer vergeten worden.” Voorts benadrukte Trump nog dat hij een president voor alle Amerikanen zal zijn. Nadien wandelde hij met echtgenote Melania en zijn kinderen naar het standbeeld van Abraham Lincoln voor een eresaluut en keek hij met hen naar het afsluitend vuurwerk.