pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 25, 2014 9:50 pm Lees verder →

International Committee for Insurance Medicine (ICLAM) in 2016 in Maastricht

Roerdalen/Maastricht – Van 22 t/m 25 mei 2016 verwelkomt Maastricht tussen 500 en 600 congresdeelnemers die de 25ste editie komen bijwonen van het congres van de International Committee for Insurance Medicine (ICLAM). ICLAM (voorheen AIMECA), opgericht in 1901 in Amsterdam, bestaat dan precies 115 jaar. Nederland is het eerste land dat het congres voor de vierde keer mag organiseren en hiervoor is door het bestuur van ICLAM nu de stad Maastricht gekozen.

ICLAM
ICLAM is een driejaarlijks intercontinentaal verzekeringskundig congres met als onderwerp de nieuwste ontwikkelingen in de medische wetenschap en de laatste statistieken op het gebied van prognoses van medische en chirurgische behandeling op het gebied van ‘life, disability en health insurance’. Onderwerpen uit de hele geneeskunde komen aan bod, bezien vanuit verschillende benaderingen zoals statistiek/ epidemiologie, medische techniek/ laboratorium, medisch recht en ethiek. Gedurende het congres is er voldoende gelegenheid om collega’s uit de hele wereld op informele wijze te ontmoeten. ICLAM is een onafhankelijke non-profit organisatie (vereniging) zonder commerciële belangen. Het thema van ICLAM 2016 is ‘toegankelijkheid van verzekeringen’, een actueel onderwerp dat in ieder werelddeel op een ander sociaal probleem betrekking heeft.

ICLAM in Maastricht
De organisatie van ICLAM heeft gekozen voor Maastricht vanwege de gastvrijheid, de gastronomie, het historisch en internationale karakter en de vele faciliteiten die de stad te bieden heeft. Er is van alles te doen; de stad is levendig en groot genoeg om je eigen plan te trekken, maar tegelijkertijd ook charmant en compact genoeg om je internationale vrienden te ontmoeten. Daarnaast spelen de persoonlijke benadering, de goede samenwerking tussen MECC Maastricht en het Maastricht Convention Bureau en de faciliteiten van MECC Maastricht een belangrijke rol.

Economisch belang
Internationale congressen zoals ICLAM vormen een belangrijke economische aanjager voor de stad Maastricht. Los van de inkomsten, zijn dit soort events van groot belang voor de werkgelegenheid en de naamsbekendheid van de regio.
De komst van ICLAM Congres betekent voor Maastricht & regio:
• tussen de 500 en 600 congresdeelnemers, die al dan niet met aanhang in de stad verblijven
• deelnemers blijven minimaal 4 dagen (vaak komen mensen eerder aan of blijven ze langer)
• minimaal 1.500 hotelovernachtingen
• in Maastricht & regio besteden de deelnemers gezamenlijk circa € 730.000

De heer John Aarts, wethouder Economie, Mobiliteit en Financiën, legt uit: ‘De opbrengsten voor de stad zijn aanzienlijk. Heel veel partijen hebben er baat bij dat een congres van dit formaat plaatsvindt in MECC Maastricht. Denk bijvoorbeeld aan hotels die de deelnemers accommoderen, maar ook aan vervoersorganisaties die hen van en naar MECC Maastricht brengen. Daarnaast bezoeken deelnemers en exposanten tijdens hun verblijf in Maastricht natuurlijk onze prachtige binnenstad. En dat bezoek gaat uiteraard gepaard met een hapje, drankje en aankoop van souvenirs of cadeaus voor het thuisfront.’Posted in: roerdalen