pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 17, 2011 3:36 pm Lees verder →

Interview nieuwe burgemeester Heijmans Weert

Weert De nieuwe burgemeester van Weert, Jos Heijmans, zal zeer waarschijnlijk rond 1 oktober in functie treden. Heijmans maakte donderdag kennis met de gemeenteraad, college van B&W en de pers. Het volgende interview meldde de internetsite weertdegeksteniet.nl

“de interesse voor Weert was er bij de nieuwe burgemeester meteen toen bekend werd dat Niederer vertrok uit Weert. Opvolgend hield Heijmans de Limburgse media in de gaten en solliciteerde vervolgens aan de hand van de profielschets die naar eigen zegge “op het lijf was geschreven”. Ook bracht Heijmans incognito een bezoek aan Weert en sprak hij met de Weertenaren om te horen wat men zich hier bezig houdt.

In Bernheze, waar Heijmans nu nog burgemeester is, kwam zijn vertrek naar Weert als een complete verrassing. De inwoners waren “not amused” met zijn vertrek eveneens als zijn 23-jarige zoon. De zoon van Heijmans zal achterblijven in het Brabantse land en vervroegd op eigen benen komen te staan.

Enkele speerpunten van de nieuwe burgervader zijn het versterken van de regionale samenwerking, het aanpakken van de krimp en het trotser maken van de Weertenaren. Heijmans gaf aan dat Weert een prachtige stad is en dat Weertenaren daar wat trotser op mogen worden dan dat ze nu zijn.

Ook ging Heijmans nog even in op een ‘hot-issue’ van dit moment, de autobranden. Hij gaf aan al een gesprek te hebben gepland met de burgemeester van Vught waar men ook wordt geteisterd door autobranden. Mochten de branden in oktober nog niet zijn opgelost heeft hij alvast wat extra bagage om de branden aan te pakken”Posted in: Geen categorie