pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 1, 2014 2:37 pm Lees verder →

Inzameling na fataal ongeluk oud Horstenaar,meldt L1

Horst – De zender L1 meldt een actie na fataal ongeluk: In de Amerikaanse staat Wisconsin is een oud-inwoner van Horst verongelukt.

De jonge vader van 34 kwam samen met zijn vrouw om het leven bij een auto-ongeluk. Het stel laat een dochtertje van twee maanden en een zoon van twee jaar achter.

Bram Dorresteijn en zijn vrouw Shari verongelukten afgelopen donderdag toen ze achterop een file reden. Volgens Amerikaanse media kwamen ze met hun auto onder de trailer van een vrachtwagen terecht. De 33-jarige Shari was op slag dood. De man overleed even later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Inzamelingsactie
Bram Dorresteijn woonde al jaren in Amerika. Daar leerde hij zijn vrouw kennen. Ze trouwden en kregen samen hun twee kinderen Wesley en Charlotte.

Vrienden van het stel zijn via internet een inzamelingsactie gestart voor de jonge kinderen. Met het geld willen ze familieleden ondersteunen bij de opvoeding. Er is inmiddels al ruim 130.000 dollar opgehaald. Het doel is om uiteindelijk 150.000 dollar bijelkaar te krijgen.Posted in: Geen categorie