pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 26, 2015 1:25 pm Lees verder →

IS-vlaggen bij onthoofd slachtoffer aanslag Frankrijk; hoofd hing aan hek

Roerdalen – Bij een aanslag op een Frans gasbedrijf in Saint-Quentin-Fallavier is vrijdag iemand onthoofd. Het lichaam werd buiten het bedrijf gevonden met twee vlaggen van terreurorganisatie Islamitische Staat. Het hoofd hing verderop aan een hek langs de weg. Op het lichaamsdeel waren Arabische teksten geschreven.

De politie heeft een verdachte aangehouden, een man van rond de 35 jaar. Het gaat volgens diverse Franse media om een bekende van de binnenlandse veiligheidsdienst. Er is onduidelijkheid over een mogelijke tweede dader. De krant Le Parisien meldde eerder dat een tweede dader zou zijn gedood. Volgens de regionale krant Le Dauphiné Liberé zou de politie nog op zoek zijn naar een tweede dader.

De aanslag werd gepleegd bij Air Products, een gasbedrijf in Saint-Quentin-Fallavier, vlak onder Lyon. Een automobilist reed rond 10.00 uur het terrein op door een hek te rammen. Daarna zou hij in de fabriek meerdere gasflessen hebben laten ontploffen. Volgens de politie vielen daarbij zeker twee gewonden.Posted in: politie, roerdalen