pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 13, 2018 7:04 am Lees verder →

Israël wint voor 4de keer Songfestival; Nederland 18de

Roerdalen -Nederland is zaterdagavond met Waylon als achttiende geëindigd bij het Eurovisie Songfestival. Israël is met zangeres Netta de winnaar van de 63e editie, dat dit jaar in de Portugese hoofdstad Lissabon plaatsvond.
Israël won het liedjesfestijn met 529 punten. Cyprus werd tweede met 436 punten en Oostenrijk eindigde als derde (342 punten). Oostenrijk kreeg van de vakjury nog de meeste punten, maar zag bij de televotes Israël uiteindelijk voorbijstrevenvia televoting ( publiek stemmen)
Onze Waylon werd 18de. .Op Nu.nl zegt hij : “Mijn gevoel is dat ik ontzettend trots ben op wat we gedaan hebben en dat we allemaal iets hebben mogen doen waar we ontzettend in geloven en dat is het belangrijkste”. aldus Waylon.

Nederland behaalde zaterdag bij het Songfestival de laagste plek in zes jaar tijd. Alleen Trijntje Oosterhuis deed het in 2015 slechter: zij wist toen niet de finale te bereiken.

Omdat Salvador Sobral won in 2017 namens portugal met het lied Amar pelos dois, Werd het Eurovisie Songfestival dit jaar in Lissabon gehouden.Posted in: algemeen, roerdalen