pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 22, 2018 9:57 pm Lees verder →

Italiaanse renner wegens slaan uit Tour gezet

Roerdalen – Gianni Moscon is zondag na de vijftiende etappe uit de Tour de France gezet. De helper van geletruidrager Geraint Thomas en titelverdediger Chris Froome heeft een andere renner geslagen.
Kort na het begin van de etappe in Millau kreeg Moscon het aan de stok met Elie Gestbert van Fortuneo-Samsic.
Dat meldt oa de site Nu.nl

Op tv-beelden was duidelijk te zien dat Moscon een achterwaartse klap uitdeelde.

Na de rit werden ploegleider Nicolas Portal en ploegbaas Dave Brailsford bij de jury ontboden. Na bestudering van de videobeelden besloot de jury dat Moscon naar huis moet.

De 24-jarige Italiaan was bezig aan zijn tweede grote ronde. Vorig jaar eindigde hij als 27e in de door Froome gewonnen Vuelta a España.

Het is niet de eerste keer in zijn prille carrière dat Moscon in opspraak komt. In 2017 werd hij door zijn ploeg voor zes weken geschorst, nadat hij Kévin Reza racistisch had bejegend.

Moscon werd er vorig jaar door Sébastien Reichenbach van beschuldigd dat hij hem expres had laten vallen. Ook werd hij gediskwalificeerd bij het WK omdat hij te lang aan de ploegleiderswagen hing.

Door het wegvallen van Moscon heeft Sky nog zeven renners in koers. Wout Poels is een van de overgebleven knechten van Thomas en Froome.Posted in: algemeen, roerdalen