porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 11, 2016 9:04 am Lees verder →

Jaap Stam…naar NEC in Nijmegen?, …naar Ajax 1?…of naar Engeland?

Roerdalen – Gaat hij naar Nijmegen naar NEC, blijft hij bij Ajax 1 om Frank de Boer op te volgen? Of…maakt hij de oversteek en gaat hij op de Britse eileanden aan de slag. Hijzelf zou het liefste voor het laatste kiezen. Duidelijk is dat hij aan een nieuwe stap toe is..en dan is NEC misschien een maatje te klein….

Jaap Stam stopt na dit seizoen met het trainen van Jong Ajax. Waar hij een paar weken geleden nog aangaf geen zin te hebben om op Frank de Boer te wachten, lijkt het nu dat hij van gedachten is veranderd.

“Ik heb alle papieren dus ik ben toe aan een stap bovenop, misschien kan het hier in Amsterdam en anders ergens anders”, zegt de oud-verdediger in een interview met Ajax. Wat hij nu wil is dus nog niet helemaal duidelijk, maar wel laat hij merken dat hij het liefst naar Engeland vertrekt. “Engeland is dan zeker een van mijn favoriete bestemmingen” aldus Stam.

Opmerkelijk is dat hij eind februari aangaf absoluut niet bij Ajax te willen blijven, ook niet als Frank de Boer vertrekt. Dat hij nu dus Ajax als optie noemt doet anders vermoeden, al is Engeland zijn droombestemming. “Als iemand mij de kans geeft, dan pak ik het eerstvolgende vliegtuig. Het is mijn doelstelling om daar trainer te worden”, zegt de trainer van de beloften.

In de Eredivisie heeft het in ieder geval niet lang geduurd voordat Stam met een club in verband werd gebracht. In Nijmegen gaat zijn naam rond als mogelijke opvolger van Faber.Posted in: algemeen, roerdalen