By juni 10, 2013 6:48 pm Lees verder →

Jansse Bagge Bend treedt nog eens op als starters…

Susteren-
Jansse Bagge Bend back to the roots
Zo kun je het optreden van de Janse Bagge Bend op zaterdag 24 juni in De Harmoniezaal in Susteren noemen. Dit jaar is het precies 30 jaar geleden dat de Janse Bagge Bend nationale bekendheid kreeg met de hit SOLLICITERE.
De JBB treed zaterdag 24 juni op bij gelegenheid van het 60-jarig bestaan van de drumband van harmonie St.Cecilia. “We waren met het bestuur aan het denken hoe we dit jubileum konden invullen zonder dat we een tent of sporthal nodig hebben. In deze tijd is het moeilijk genoeg om de financiële risico’s voor een feest goed afgedekt te krijgen”, aldus Guido Lambermon, voorzitter van harmonie St.Cecilia.
“We gaan weer back to the roots”, zegt Henk Steijvers frontman van de JBB. Het is dit jaar dan ook 30 jaar geleden dat we met de hit SOLLICITERE de nationale hitparade bestormden. “Het is voor ons dan een mooie gelegenheid om het 60 jarig jubileum van de drumband van de harmonie te mogen gebruiken als podium voor een optreden voor de “jónges en maedjes van Susteren van TOEN en NU”, aldus Henk.
Het optreden van de JBB is op zaterdag 24 juni in De Harmoniezaal in Susteren. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar v.a. 1 mei bij de volgende adressen:
Café-zaal De Harmonie Feurthstraat 56 Susteren
Café Alois Rijksweg Noord 21 Susteren
Herensalon Guido Vincentiuslaan 35 SusterenPosted in: Geen categorie