pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 16, 2017 5:01 pm Lees verder →

Jesse Klaver wil met 30 premier worden…(vedl

Roerdalen – We hebben het nog niet gehad maar Jesse Klaver wil met 30 jaar minister-president worden…
Een storm van kritiek: een willekeurige greep uit reacties op media:

252Sander
Sinds wanneer is Klaver al volwassen ….? Hij kan beter verder spelen in zandbak en wachten tot hij geen pampers meer draagt , en grote beslissingen over laten aan volwassen leiders ( lijders ) , als die er zijn in Nederland !!!
V

Anoniem
Jesse Klaver heeft leeftijdsdicriminatie hoog op zijn agenda staan. Juist om er veel (werkloze) 50+ vaak buiten spel wordt gezet. En nu is het die groep die hem buiten spel zet. Denk dat velen zouden willen dat ze op hun capaciteiten werden beoordeeld ipv leeftijd. Doe dat dan ook bij hem en veroordeel hem op zijn programma punten ipv leeftijd. Vind het triest Hoe iedereen hier in hokjes worden geplaatst, vanwege leeftijd, afkomst etc etc doe toch eens normaal allemaal.

1
Anoniem
Voor sommige vrouwen bekt hij lekker. Maar hij is wel een partij die voortgekomen is uit radicalen (PPR) Pascifistische socialisten (PSP), Communsten (CPN) en Evangelisten (EVP). De basis is “overal tegen en met name tegen get Nederlands gezag””. .
Vind ik leukReageren0

20 minuten geleden
BetterSafeThanSorry
Ik denk dat het probleem met Jesse Klaver is dat het bij Jesse Klaver vooral draait om hoe goed Jesse Klaver is. Hij zal ooit wel, tegen bepaalde adviezen in, na de mavo de havo zijn gaan doen, en mischiien ook nog wel hebben gehaald, maar dat zal iedereen nu weten! Jesse Klaver laat zich namelijk door niemand iets vertellen, alleen door Jesse Klaver zelf, hetgeen niet bepaald een prettige eigenschap is, laat staan dat het van volwassenheid

2
MauHe
Binnenkort neemt het paaien van de kiezers en het doen van holle beloften weer een aanvang. Met een stalen smoel op tv verklaren dat je het beste met het land en de kiezer voor hebt en nadat je gekozen bent 360 graden draaien en toch lekker doen wat je zelf wilt. Logisch dat veel mensen dat stembriefje verscheuren en het allemaal wel weer geloven.

3
hans horst
Misschien moet hij toch eerst nog even zijn opleiding(en) voltooien.
Vind ik leukReageren0

Zet baas
In het programma van GL staat dat de Zwarte Piet traditie mag worden aangepast, dat is een minderheidsstandpunt. Maar het gehele partijprogramma zal voor de meerderheid van de NL kiezers weinig tot niet aanspreken. Dat is wel lastig als je premier van Nederland wil worden. Een klein beetje glimlachen om zoveel jeugdige overmoed mag toch wel? Anders gezegd: een beetje compensatie voor het treurigmakende nog veel te elitaire programma lijkt me wel op zijn plaats, het dateert al uit de tijd dat Klaver nog in de luiers lag. Meer zorgen om privacy op Internet dan überhaupt toegang tot bijvoorbeeld.Posted in: algemeen, roerdalen