By januari 30, 2012 9:14 am Lees verder →

Jeugdbuutte-titelstrijd op 4 febr. in Maasbracht-Beek

Roerdalen/Maasbracht – Zaterdag 4 februari 2012 organiseert de Limburgse Vereniging van Karnavals Artiesten (LVKA) in samenwerking met de Jeugdfanfare Eensgezindheid m.m.v. jeugdwerk “De Kuukes” uit Maasbracht – Beek de Limburgse Jeugdkampioenschappen voor buutterednen, dans en parodie.

Meisjes en jongens t/m/ 17 jaar kunnen dan met buut, dans of parodie, solo, als duo of trio aan het Limburgse publiek laten zien, welke talenten er op dit gebied in de Limburgse karnavalswereld zijn. Een deskundige jury onder voorzitterschap van Piërre Cnoops zal na afloop bekend maken wie zich Limburgs Jeugdkampioen 2012 mag noemen.

Elke deelnemer of deelneemster zal een oorkonde en een persoonlijk aandenken ontvangen voor zijn of haar optreden op deze middag en voor de winnaars zijn bekers beschikbaar gesteld. Er zullen tv-opnames gemaakt worden voor het programma Kinjerkroam. Deze opnames worden in de weken voorafgaand aan carnaval en tijdens de carnavalsdagen op L1 uitgezonden.

De kampioenschappen worden gehouden in het Gemeenschapshuis “Het Baekerhoes”, Kerkstraat 1 te Maasbracht-BeekPosted in: roerdalen