pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 1, 2011 5:49 pm Lees verder →

Jeugdige Belgische motorrijders zwaar in de fout in Nederland….

Weert – Het surveillanceteam van de videoauto van het Verkeershandhavingsteam van de politie heeft woensdagavond een tweetal jeugdige Belgische motorrijders staande gehouden omdat zij met een snelheid van 151 km/u over de Kempenweg in Weert raasden.

Omstreeks 20.45 uur zag de bemanning van de videowagen twee motorrijders over de kempenweg rijden. Het tweetal werd gevolg en de politie constateerde snelheden van 151 km/u, waar 80 km/u is toegestaan. Ook haalde één van de motorrijders een voor hem rijdend voertuig in over een verdrijvingsvlak bij een zijweg.
De beide motorrijders werden staande gehouden en aan een controle onderworpen. Hierbij bleek dat zij allebei niet over een geldig motorrijbewijs beschikken. De 22-jarige mannen uit Peer hebben beiden een Belgisch oefenrijbewijs voor de motor, hetgeen betekent dat ze in de nauwe omgeving van hun woonplaats mogen oefenen met het rijden op hun motor, maar zeker niet verder en helemaal niet de grens over.
Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt voor alle overtredingen en dit is doorgezonden naar de officier van justitie in Roermond. Ze mochten niet verder rijden en hun motoren moesten zij laten ophalen door iemand met een geldig motorrijbewijs.Posted in: politie, roermond