pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 14, 2012 11:10 am Lees verder →

Jeugdfanfare Reutje brengt zondag bijzondere circus-muziekmiddag met acts

Reutje – Circis in ’t dorp met de jeugdfanfare St Wiro: een muzikale middag met een vrolijke noot
Op zondag 17 juni zal er om 11.30 een circusconcert plaatsvinden in ’T Reutje, Sint Odiliënberg. Zowel de muzikale begeleiding als de creatieve acts zullen verzorgd worden door de leden van de jeugdfanfare zelf. Bij deze acts kan gedacht worden aan dans, acrobatiek en dierenacts met bijvoorbeeld pony’s.
Het concert, dat uitermate geschikt is voor gezinnen, zal twee keer dertig minuten duren, waarbij er een pauze is van vijftien minuten. Het concert zal gepresenteerd worden door een echte circusdirecteur die het publiek op het puntje van haar stoel zal laten zitten. Vanaf 13.00 uur is er tijd voor een gezellig samenzijn waarbij een ballonnenclown jong en oud zal vermaken. Het terrein zal open zijn vanaf 11.00 uur en de middag eindigt rond 15.00 uur. De entree is €1-, per persoon.
Fanfare Sint Wiro staat sinds jaar en dag welbekend om haar muzikale kunnen en ook de jeugdfanfare, onder muzikale leiding van Joep Schrader wordt muzikaal opgeleid. Een ander onderdeel van de fanfare, de kapel, zal de jeugdfanfare muzikaal ondersteunen waar nodig.
Bij droog weer zal het concert buiten bij de fanfarezaal plaatsvinden, in geval van regen zal er naar binnen worden verhuisd. Het verenigingsgebouw bevindt zich op het volgende adres:
Fanfare Sint Wiro
Sint Josephstraat 2
6077 NJ Reutje-Sint Odiliënberg
www.fanfaresintwiro.nlPosted in: Geen categorie