pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 22, 2011 11:45 am Lees verder →

Joeri Verlinden uit Melick Limburgs sportman van het Jaar

Melick/Sittard – Zwemmer Joeri Verlinden uit Melick is Limburgs Sportman van het jaar geworden. Hockeyster Maartje Paumen uit Geleen werd sportvrouw van het Jaar.
Sportploeg van het Jaar werd volleybalvereniging VC Weert. De Weertse volleybaldames wonnen zowel de beker, het kampioenschap als de supercup.
Demi Schuurs werd verkozen tot talent van het jaar. De tennisster uit Nieuwstadt speelde vier grand slamfinales afgelopen jaar.
Tennister Sharon Walraven uit Schaesberg won opnieuw de prijs voor de beste sporter met een beperking. Zij kreeg de prijs uitgereikt door sportgedeputeerde Theo Krebber tijdens de feestelijke Nacht van de Limburgse sport in de schouwburg Sittard 18 dec jl.

Er waren vijftien sporters en sportploegen genomineerd voor de Provinciale Sportprijs Limburg, die dit jaar voor de 22-ste keer werd uitgereikt.
De Nacht van de Limburgse Sport is een gezamenlijk initiatief van de Provincie Limburg, Topsport Limburg, het Huis voor de Sport Limburg, L1 Radio & Televisie, het Limburgs Dagblad en Dagblad de Limburger. De winnaars werden gekozen door een vakjury en het Limburgse publiek.
Dezelfde avond werd ook de zogeheten bestuursovereenkomst Regeling Trainingscentra Sportzone Limburg ondertekend door de Provincie Limburg, de gemeenten Beek, Schinnen, Sittard-Geleen en Stein. Met deze regeling is tot 2014 een deel van de financiële exploitatie van de trainingscentra geregeld.Posted in: roerdalen