pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 30, 2014 9:03 pm Lees verder →

Jonge vrouw gedood in Maastricht

Maastricht – Naar aanleiding van de vondst van een dode vrouw in een woning, heeft de politie een onderzoek gestart. Er is mogelijk sprake van een misdrijf.

Rond 17.15 uur kreeg de politie melding dat een vader zijn dochter zwaargewond had aangetroffen in haar woning aan het Oranjeplein. Ondanks de inzet van medische hulpdiensten is de jonge vrouw (personalia nog onbekend) in haar woning overleden. De politie houdt rekening met een mogelijk misdrijf en is direct gestart met een onderzoek. Een getuige zag rond dit tijdstip een verdachte man wegvluchten bij het flatgebouw aan het Oranjeplein. Middels een Burgernetbericht heeft de politie de hulp van het publiek ingeschakeld om de verdachte te vinden. Daarnaast is er ook een politiehelikopter ingezet in deze zaak.

In en rondom de flatwoning op de derde etage is door specialisten van de forensische opsporing gestart met een sporenonderzoek. Daarnaast is er ook een buurtonderzoek ingesteld.

Getuigenoproep

De politie is dringend opzoek naar de mogelijke verdachte van dit misdrijf. Hij voldoet aan het volgende signalement; een lichtgetinte man, in de leeftijd van 20 – 25 jaar. De man droeg een beige shirt, blauwe spijkerbroek en heeft een klein snorretje.

Getuigen die informatie hebben over dit misdrijf worden verzocht om contact op te nemen met de politie. Personen die informatie hebben over de mogelijke verdachte of waar deze mogelijk kan bevinden, kunnen zich in contact stellen met de politie via 0900 – 88 44 of anoniem via 0800 – 7000. Bij eventueel heterdaad aantreffen van de man of bij een verdachte situatie kunt u het beste rechtstreeks bellen met de politie via 112.Posted in: politie