pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 23, 2011 5:57 am Lees verder →

Jongen weigerde gedwongen sigaret te roken: mishandeld door oudere mannen onder ogen moeder

Weert/Roerdalen – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een 11-jarige jongen uit Weert die zaterdagmiddag werd gepleegd door twee mannen op een fietspad in de buurt van de Ringbaan Noord te Weert. Het motief voor de mishandeling is bij de politie nog onbekend. De recherche onderzoekt de zaak.

De jongen fietste tussen 12:45 uur en 13:30 uur richting Boshoven en werd bij de verkeerslichting bij de kruising Ringbaan Noord met de Sint Luciastraat aangesproken door twee mannen van ongeveer 35 jaar oud. Onder bedreiging van een mes moest hij zo’n 100 meter verderop een sigaret roken wat de jongen weigerde. De moeder van het slachtoffer kwam op dat moment langs omdat zij op zoek was naar hem. Toen zij de jongen zag fietste zij erheen, terwijl de jongen een klap had gekregen en op de grond viel. Vervolgens ontstond een woordenwisseling tussen de vrouw en de mannen, waarbij ook de moeder een klap kreeg. Daarna gingen de daders er samen op een fiets vandoor. Een van de mannen was blank, droeg een piercing in zijn wenkbrauw en had kort blond haar. De andere man was getint en had kort donker gekleurd haar.

Het motief voor dit incident is bij de politie onbekend. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen via telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.Posted in: politie, roerdalen