pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 21, 2015 11:02 am Lees verder →

Jos Verstappen : probleem oplossen zal niet in korte tijd gebeuren…

Roerdalen – Max Verstappens baas bij Toro Rosso, Franz Tost, weet het ook even niet. De Oostenrijker wenste geen commentaar te geven. “Geen zin”, zei hij kortaf nadat Verstappen en Carlos Sainz ook in Bahrein de finish niet haalden door (in Sainz’ geval mogelijke) problemen aan hun Renault-motor.
“Franz is niet blij”, merkte vader Jos Verstappen even later met veel gevoel voor understatement op, zo schrift De Telegraad. Volgens hem zit men bij de Italiaanse renstal inmiddels met de handen in het haar.
“Ze worden allemaal een beetje radeloos, want ze kunnen niets doen. Dat is ontzettend frustrerend. Voor de rijders, voor de engineers, voor het hele team. Het is wachten en hopen op betere tijden. Ik weet zeker dat men er bij Renault alles aan doet de problemen op te lossen, maar dat zal ze niet in drie weken lukken. Formule 1 is een ontzettend competitieve sport. Daarin heb je hoogte- en dieptepunten. Maar dit is wel een diep dieptepunt.”, zo zegt Jos Verstappen in de TelegraafPosted in: roerdalen