pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 15, 2014 10:13 am Lees verder →

Journalisten meedogenloos : “Hiddink kap er bij Oranje mee!”

Roerdalen -De kranten en tv-journalisten zijn meedogenloos in hun kritiek op de nationale bondscoach Guus Hiddink na de 2-0 nederlaag tegen IJsland. Hun kritiek komt erop neer wat Ronald de Boer eergisteravond op een internationale sportzender al zei:Hiddink kan beter opstappen.
De Nederlandse voetbalwereld niet uitgepraat over het spel van Oranje
“Hiddink is kwetsbaar, oogt machteloos”, zei voetbalcommentator Arno Vermeulen in Nieuwsuur op tv. Hij en zijn assistenten Danny Blind en Ruud van Nistelrooij moeten nu bij de bond in een gesprek uitleggen waaraan het echec ligt en of er strubbelingen zijn in de spelersgroep.”

Directeur Bert van Oostveen van de KNVB is bang dat we het Europees kampioenschap gaan missen en hij is degene die Hiddink heeft aangesteld. Met Blind als opvolger. En waarvan velen toen al zeiden: dat moet je niet doen.

De kranten zijn vanmorgen vernietigend: “Ons advies: Hiddink, stap op!”, meldt de voorpagina van het Algemeen Dagblad. De Telegraaf kopt groot op de voorpagina van zijn tabloid: “Verlos Hiddink uit zijn lijden”.

Vermeulen denkt dat de KNVB met Hiddink een weg is ingeslagen die dood loopt. Dat zou best eens kunnen betekenen dat er heel vroeg afscheid van de 67-jarige trainer wordt genomen. Er is weinig reden om te denken dat het binnenkort beter gaat.” Hij voegt eraan toe:”Of het onderschatting is weet ik niet.De nederlaag tegen Tsjechië werd opgehangen aan de fout van Janmaat. Maar Nederland speelde gewoon slecht voetbal en dat is de verantwoordelijkheid van de coach. Als het in de wedstrijd niet functioneert, dan moet je als coach zorgen dat het gáát functioneren. Je kunt niet na afloop zeggen: ze deden niet wat ik wilde.”Posted in: roerdalen