pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 14, 2016 12:39 pm Lees verder →

Jumping Indoor Maastricht 2016: programma belooft topsport en entertainment

Roerdalen/Maastricht – De voorbereidingen voor het internationale topevenement Jumping Indoor Maastricht zijn in volle gang. Het hippische festijn vindt dit jaar plaats van 11 t/m 13 november 2016 in de hallen van het MECC in Maastricht en beloofd weer een geweldige belevenis te worden met topsport gecombineerd met de Limburgse gastvrijheid.
Programma
Het programma is ook dit jaar weer zeer gevarieerd met internationale spring- en dressuurwedstrijden, wedstrijden voor de Euregio ruiters (dressuur en springen) en natuurlijk komen de allerjongsten ook aan bod tijdens de Jimmy Ochtend op zondag.
De Nederlandse springruiters, onder leiding van Europees en Wereldkampioen Jeroen Dubbeldam, zullen het gedurende de drie dagen van het evenement in acht wedstrijden opnemen tegen een mooi buitenlands deelnemersveld. Hoogtepunten zullen zijn de VDL Groep Prijs op vrijdagavond (20.45 uur), de Audi Prijs op zaterdagavond (21.00 uur) en de traditionele afsluiter de Longines Trophy, Grote Prijs van Maastricht op zondagmiddag (15.00 uur).
De dressuurruiters en -amazones zullen op vrijdag- en zaterdagochtend de mooie arena in het MECC betreden om te strijden om de eerste prijs in de Vian Prijs. Op vrijdag, 09.00 uur, rijden zij de Grand Prix en op zaterdag, 11.00 uur, hun Grand Prix Kür op Muziek. Ook voor deze internationale dressuurrubrieken zal JIM een mooi deelnemersveld presenteren.
Naast de internationale rubrieken geeft Jumping Indoor Maastricht de Euregio en ponyruiters ruim de kans om hun kunnen te laten zien en in een internationale ambiance te kunnen presteren.
De wedstrijden worden elke dag afgewisseld met een show. Op de zaterdag en zondag wordt de show gepresenteerd door de bekende Anne Krüger, die met haar eenden, honden en paarden al furore maakte bij onder andere de gerenommeerde paardensportbeurs Equitana in Duitsland. Naast het sportieve gedeelte is er natuurlijk het sfeervolle promodorp met diverse winkeltjes en is er na afloop van het programma op vrijdag- en zaterdagavond een DJ bij de bar die garant zal staan voor een feestelijke sfeer.
Kaartverkoop
De kaartverkoop is inmiddels ook gestart. Zorg dat je niets mist en bestel je tickets hier http://www.jumpingindoormaastricht.com/kaarten/