By december 6, 2011 3:44 pm Lees verder →

Kaartverkoop jubileumconcert Beppie in Ahoy goed op gang

Roerdalen/Rotterdam – Op donderdag 1 december ging de officiële kaartverkoop voor het jubileumconcert van Beppie Kraft in Ahoy van start. De snelheid waarmee de kaarten verkocht werden is uitzonderlijk te noemen! Een kleine 2100 personen wisten tijdens de eerste verkoopdag reeds een kaartje te bemachtigen!
Het jubileumconcert, dat op 15 september 2012 in Ahoy Rotterdam gehouden wordt, is ter ere van het 5 x 11 jarig artiestenjubileum van Beppie Kraft. Na eerdere grote concerten, onder meer op de Maastrichtse markt en in het MVV stadion, vond de zangeres het nu tijd voor een concert in Ahoy! In 2008 kon zij al van de sfeer proeven toen zij een gastoptreden verzorgde tijdens het concert van collega Erwin. De fantastische sfeer van ruim 8000 Limburgers in de Rotterdamse poptempel was voor haar zo speciaal dat ze besloot om dit 5 x 11 jubileumconcert daar te willen houden!
Eerdere concerten van Beppie trokken veel bezoekers. Het 50 jaar Beppie concert, dat zij in 2007 op de markt in Maastricht gaf, bracht een kleine 20.000 mensen naar de Limburgse hoofdstad! Voor de organisatie, in handen van Marlstone Events & Entertainment, was het vooraf moeilijk in te schatten hoeveel fans er naar Rotterdam te mobiliseren zouden zijn. De eerste kaartverkoopdag gaf echter zeer hoopgevende verwachtingen voor een drukbezocht en misschien wel uitverkocht Ahoy, al juicht de zangeres en haar team natuurlijk niet te vroeg!
De echte fans bleken op de loer te liggen, want zodra de kaartverkoopsite op 30 november om 22.30 uur ’s avonds geopend werd, werden er vóór de officiële start om 0.00 uur al 243 kaarten verkocht! De dag erna volgden er velen! Ook de verkoop van volle bussen is populair. Verenigingen, bedrijven of andere groepen die gezamenlijk naar het concert willen, kunnen vooraf een volle bus reserveren en worden op 15 september op de door hen gewenste plaats opgehaald. 1070 personen reserveerden reeds kaarten via deze optie!
Geïnteresseerden die bij het concert op 15 september 2012 aanwezig willen zijn, worden gezien de gebleken populariteit geadviseerd om niet te lang te wachten met het bestellen van kaarten! Kijk voor meer informatie op www.beppiekraft.nlPosted in: roerdalen