pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 22, 2019 9:19 am Lees verder →

Kaartverkoop WK gestart – fot vrijdag 23.58 uur

Roerdalen – De kaartverkoop voor de WK-wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen ging gisteren 21-1-19 kvan start. De verkoop loopt vanaf maandag 21 januari om 12:00 uur en loopt tot en met vrijdag 8 februari 23.59 uur.

FIFA heeft per wedstrijd circa acht procent van de stadioncapaciteit beschikbaar gesteld voor de KNVB. Hiervan gaat per wedstrijd minimaal 50 procent naar de supporters. Er komen circa 1500 kaarten voor de wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland beschikbaar (11 juni in Le Havre), circa 1000 kaarten voor de wedstrijd tegen Kameroen (15 juni in Valenciennes) en circa 1100 kaarten voor de wedstrijd tegen Canada (20 juni in Reims). De grote meerderheid van de kaarten is categorie 4.

Deze tickets zijn alleen beschikbaar voor Oranje ClubCardhouders en Jonge Leeuwen ClubCardhouders. Zij kunnen per wedstrijd één ticket voor de Oranjevakken aanvragen. Je koopt de tickets via de KNVB Ticketshop. Elke Oranje ClubCardhouder logt in de KNVB Ticketshop in met het account waar de Oranje ClubCard aan is gekoppeld.

Wil je met een groep de wedstrijden bezoeken of naast elkaar zitten? Bestel dan je de tickets in dezelfde transactie via de optie ‘Eigenaars toekennen’. Als je voor meerdere personen wilt bestellen, is het advies deze personen alvast voor de start van de kaartverkoop toe te voegen aan je account in de KNVB Ticketshop.

Mocht het vandaag niet lukken om tickets te krijgen, dan zijn je kansen nog niet definitief verkeken. De FIFA start waarschijnlijk begin maart met een verkoopperiode voor de neutrale vakken.Posted in: algemeen, roerdalen, roermond