pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 30, 2011 10:44 am Lees verder →

Kanon schiet 300 kilo popcorn KA-Huis in te Posterholt

Posterholt – De Weekendgroep van het KA-Huis houdt op vrijdag 2 september een groots opgezette PopcornParty in Posterholt. Wat dat is? Nou, de naam zegt het al: een feestje met popcorn, heel veel popcorn. Popcorn om op te eten, maar ook om in te dansen. Een kanon schiet namelijk 300 kilo popcorn de zaal in.

Voorzitter Marieke Corten van de Weekendgroep legt uit: “Sinds begin 2011 proberen we leuke activiteiten voor de jeugd van Posterholt en omstreken op poten te zetten. Je hoort regelmatig dat er niets te doen is in het dorp voor jongeren in de leeftijd vanaf twaalf jaar. Of klachten over hangjongeren. Daar willen wij iets aan doen met maandelijkse ‘party’s’, telkens op de eerste vrijdag van de maand.”

Het idee voor de PopcornParty was al snel geboren. “Het eerste weekend van september is ook kermis in Posterholt”, zegt Corten. “Bij kermis denk je behalve aan botsauto’s en de draaimolen óók aan popcorn. Het leek ons een leuk thema voor onze activiteit en via via ontdekten we dat er speciale apparaten zijn die popcorn de zaal in schieten. Gezien het succes van de schuimparty’s, waarbij gedanst wordt in een flinke laag schuim, is dit een mooie variant.”

Jeugd die wel van een feestje houdt, kan op vrijdag 2 september vanaf 20.30 uur terecht in het KA-Huis in Posterholt. De huis-DJ’s zorgen voor stampende beats en een lasershow. “Daarnaast hebben we tijdens deze activiteit een extraatje”, vertelt Corten. “Voorafgaand aan de PopcornParty kunnen jongeren vanaf groep 8 van de basisschool deelnemen aan workshops freerunnen, beatboxen, breakdance, rap en streetdance. Deze lessen van een uur worden gegeven door professionele artiesten en dansers.”

Wie mee wil doen aan de workshops (van 19.30 tot 20.30 uur) kan zich aanmelden door een mail te sturen naar [email protected] In de mail svp de adresgegevens en de gekozen workshop vermelden: freerunning, rap, beatbox, breakdance of streetdance. Geef voor de zekerheid ook een tweede en derde keus aan (vol = vol). Deelname kost 2,50 euro, inclusief toegang tot de PopcornParty.

“We hopen op veel animo van de jeugd”, lacht Corten. “In elk geval kan niemand meer beweren dat er niets te doen is. En als er jongeren zijn die niet willen meedoen aan de workshops, maar wél willen dansen in de popcorn dan kan dat natuurlijk ook.” De entree voor de PopcornParty bedraagt slechts 1,50 euro.

Meer informatie over de PopcornParty en de workshops is te vinden op kaweekendgroep.hyves.nl of www.kahuis.nl/weekendgroepPosted in: roerdalen