pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 22, 2016 10:32 pm Lees verder →

Kanshebbers bij LVK in 2016: wachten op uitslag; aparte app overbodig gewauwel

Roerdalen – Vrijdag 22.45 uur. De uitslag is nog niet bekend maar de finale van het LVK 2016 zit er ruim een half uur op. Er deden 20 deelnemers mee.
L1 heeft vooraf aangekondigd dat dit de belangrijkste uitzending van het jaar is en uitgerekend ging dit gepaard met enkele storingen, zij het van korte duur.
Wie gaat winnen. Wij als Roerdal Journaal gokken op het Sittardse lied: ‘ t Sjoonste leedje van het joaer. Op nummer 2 plaatsen we Irene Lardy met het liedje wat als 40ste LVK een hommage aan de oprichtster van het LVK: Bertha Paulissen uit Geleen. Op nummer 3 komt ons inziens de record-finalisten De Gelieende uit Hulsberg.
Outsider voor ons zijn 4 liedjes: de bijdrage van de Hunselse Marleen Rutten en verder Tis Vasteloaveswaer uit Heerlen en voorts Baexem en Grubbenvorst.
Overigens, de backstage-info via de aparte app moet nog maar eens goed overdacht worden, want je hebt oren tekort… Als je de uitzending op tv volgt, heb je geen tijd voor e en app, tenzij je 4 oren hebt..
Daarom: plaats de tekst van de liedjes maar in de app; dat is beter dan de overvloedige wauwel-info via deze app op zo’n finale-avondPosted in: roerdalen