pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 24, 2014 2:39 pm Lees verder →

Kassa zaterdag over Extra kosten vakantie, notaristarieven en training Cito-toets

6_8c564bc49c
Roerdalen – Zaterdag 24 jan op tv in Kassa kijken we naar de boekingskosten die je moet betalen als je bijvoorbeeld een vliegticket koopt. Bij de kassa in de supermarkt betaal je immers ook geen ‘extra kosten’ voor een pak melk. Verder alles over trainingen voor de Citotoets. Heb je kinderen uit groep zeven daar wat aan? We vergelijken de vrije notariskosten: welke notaris is goedkoop?

Zaterdag in Kassa: Bijkomende kosten voor vakantieboeking grote ergernis
In januari boeken veel mensen hun vakantie. Steeds meer mensen doen dat via internet. Er zijn wel grote ergernissen, want de reis die wordt aangeboden voor €450 blijkt dan hoger uit te vallen door bijkomende kosten. Zo kost diezelfde reis ineens €499. De Consumentenbond deed daar onderzoek naar en wil af van vervelende bijkomende boekingskosten. “Als je een vakantiehuis of een reis boekt, moeten àlle kosten in de prijs zijn meeberekend”, zegt de Consumentenbond. Reisorganisaties zijn het daar niet mee eens.

Worden kinderen beter van training voor Citotoets?
In februari doen bijna achtste-groepers mee met de Citotoets. Steeds meer kinderen oefenenen niet alleen op school, maar gaan zelf thuis online een citotoetstraining doen. Heb je daar wat aan, krijg je waar voor je geld en wie wordt hier eigenlijk beter van?

Vrije notaristarieven: waar ben je goedkoop uit?
Een erfenis, een huis kopen of een samenlevingscontract: voor het regelen van deze grote zaken moet je langs bij de notaris. Je kunt makkelijk op zoek naar een notaris in de buurt met de laagste prijs. De notaris mag namelijk zelf bepalen hoeveel hij rekent, want de notaristarieven zijn vrij. We zochten daarom uit waar je goedkoop uit bent.

Kassa is morgen om 19.10 op de buis, op Nederland 1.Posted in: roerdalen