pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 22, 2011 5:15 am Lees verder →

Kasteel Daelenbroeck vanmiddag, zondag 22 mei in tv-programma ‘Lekker weg aan tafel’

Herkenbosch – Op maandag 9 en dinsdag 10 mei is de vierde aflevering opgenomen van het tv-programma ‘Lekker weg aan tafel’. Decor hiervoor was Midden-Limburg. Presentatrice Evelyn Struik ondernam met een familie die iets te vieren had in het Midden-Limburgse een drietal activiteiten. Tegelijkertijd ging topkok René Pluijm op zoek naar de beste streekproducten, speciaalzaken en provinciale lekkernijen voor het diner dat hij ’s avonds in Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch verzorgde voor deze familie.
Met dit programma bieden VVV Midden-Limburg, het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen en VVV Nederland het toeristisch bedrijfsleven de gelegenheid het ruime recreatieve en culinaire aanbod beter op de kaart te zetten. Het concept is ontwikkeld in samenwerking met producent Endemol.

‘Lekker weg aan tafel’ in Midden-Limburg wordt uitgezonden op zondag 22 mei om 16.55 uur op RTL4. Meer informatie en de recepten staan na de uitzending op: www.lekkerwegaantafel.nl. Voor aanvullende informatie zie www.vvvmiddenlimburg.nl.Posted in: roerdalen