pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 21, 2018 4:54 pm Lees verder →

Kasteeltuinen Arcen: dit weekeinde kostuumfestival Elfia ( grootste in Europa)


Roerdalen/Arcen – Kasteeltuinen Arcen is dit weekeindezatedag 22 en zondag 23 september het stralende middelpunt van Europa’s grootste kostuumfestival: Elfia.

Duizenden bezoekers komen verkleed naar Arcen waarbij ze tijdens de traditionele kostuumparade hun prachtige creaties aan het publiek tonen. Van Sci-Fi tot Middeleeuwse thema’s en van cosplay tot creaties die uit eigen fantasie zijn ontstaan. Vriendengroepen die als studenten van Zweinstein met elkaar in duel gaan, een familie in een eigen fantasie outfit, een vampier die vriendschappelijk het glas heft met een weerwolf; je komt het op Elfia allemaal tegen.

Naast de flamboyant uitgedoste bezoekers is er nog veel meer te beleven zoals de unieke Elfia Draconis Lasershow, een vuurshow op de zaterdagavond, het piraten actie theater, ‘’Flint Buccaneers’’ of de Zombie Nerf Mission van Umbrella Corp. De bezoeker kan zich op een onvergetelijk weekend met ontelbaar veel attracties verheugen, een weekend met fantastische toneelshows, workshops, lezingen, demonstraties, Reenactment (living history), LARP (Live Action rollenspel), zwaardspellen, parades, een fantasie markt, Walking-Acts en enkelen ‘’special guests’’. Uiteraard is er ook muziek, zo kun je o.a. genieten van de feel-good folk van Harmony Glen, de speelse nummers van The Pyrates, de muzikale Drowsy Maggie, de fantastische tonen van The Trouble Notes en de Keltische rock van The Dolmen.

Seizoenkaarthouders van Kasteeltuinen Arcen kunnen voor een voordelig tarief dagtickets voor Elfia kopen.

Tickets kosten € 9,00 voor volwassenen en € 4,50 voor kinderen (4-17 jaar) en geven toegang tot één dag Elfia.
Tickets zijn nu al te koop aan de entreekassa van Kasteeltuinen Arcen. LET OP! Deze speciale tickets zijn alleen geldig in combinatie met een geldige seizoenkaart welke bij de toegangscontrole getoond moet worden.

Openingstijden Elfia 2018:
Zaterdag 22 september van 10:00 tot 22:00 uur
Zondag 23 september van 10:00 tot 19:00 uur.

Tijdens Elfia gelden aangepaste parkeertarieven. Parkeren kost € 8,00 per voertuig, per dag. Bij drukte wordt u door verkeersbegeleiders naar een extra parkeerplaats doorverwezen op ca. 2 kilometer van de hoofdingang. U wordt vanuit daar (gratis) met pendelbussen naar Kasteeltuinen Arcen vervoerd.

Alle informatie over Elfia is te vinden op www.elfia.com. Ook de entree-ticketverkoop gaat via deze website. Reguliere voorverkoop kaarten, gratis entreetickets en seizoenkaarten voor Kasteeltuinen Arcen zijn niet geldig tijdens dit evenement.Posted in: algemeen, roerdalen