pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 1, 2015 10:27 am Lees verder →

Kent u de gevolgen van drankmisbruik in verkeer?

Roerdalen/Noord-Holland – Afgelopen week heeft de politie in Noord-Holland 31 drankrijders uit het verkeer gehaald. Vijf van deze drankrijders bleken betrokken te zijn bij een verkeersongeval. Voor hen gelden meer consequenties dan alleen een forse boete van de politie.

Drankrijders eerder aansprakelijk
Omdat het rijden onder invloed van alcohol o.a. de reactiesnelheid negatief beïnvloedt, worden drankrijders eerder aansprakelijk gehouden bij een verkeersongeval. Drankrijders kunnen nl. verkeerssituaties niet goed inschatten, vanwege de werking van de alcohol in hun lichaam. Verzekeringen kunnen dan ook de gemaakte schade verhalen op de drankrijder of op de kentekenhouder cq. verzekeringnemer.

Voorkom ellende en zoek uw BOB!
Sancties voor het rijden onder invloed variëren van een rijverbod en hoge geldboetes tot een gevangenisstraf en ontzegging van de rijbevoegdheid.

Gelukkig zien steeds meer mensen in, dat alcohol en verkeer echt niet samen gaan. Tegelijk wijst onderzoek uit dat beginnend bestuurders nog regelmatig (1 op de 20 van mannen) de gok wagen. Ook is er een groep automobilisten die ondanks sancties veel drinken en vervolgens toch de weg op gaan. Zij zijn verantwoordelijk voor veel slachtoffers in het verkeer.

De politie blijft daarom intensief controleren op alcohol in het verkeer en adviseert om van tevoren uw #BOB te regelen!Posted in: politie, roerdalen