pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 24, 2015 4:44 pm Lees verder →

Kerst op Duitse tv : vanavond met oa Carmen Nebel en show Helene Fischer al

Roerdalen – Op vrijdag 25 december, eerste kerstdag 2015, wordt op de ZDF ‘Die Helene Fischer-Show‘ uitgezonden. Ook deze kerst heeft Helene Fischer weer een afwisselend programma samengesteld met een mix tussen veel muziek, spectaculaire artistiek, verrassende duetten en mooie musicalmomenten.aldus meldt Schlagerprimeur

Helene Fischer heeft verschillende nationale en internationale muzikale gasten uitgenodigd waarmee ze nog nooit eerder gezongen duetten zal zingen die voor enige emoties en kippevel zal zorgen. Te gast zijn de wereldsterren Andrea Bocelli en Bryan Adams, de country-rockband The Boss Hoss, violist David Garrett, de kultband PUR, Mark Forster en Lena, rockster Rea Garvey, de Volks-Rock ‘n’ Roller Andreas Gabalier, de Italiaanse groep Il Volo, het Zwitserse talent Flavio Rizzello, zangeres Oonagh en komiek Mike Krüger. Ook is er plaats voor musical met ‘Liebe stirbt nie – Phantom 2’, ‘Mozart – das Musical’, ‘Irish Celtic’ en ‘Sinatra & Friends’.

Uitzending: vrijdag 25 december om 20:15 op ZDF
Herhaling: zondag 27 december om 11:20 op ZDF
Verder op tv:
Heiligabend mit Carmen Nebel van 24 december op ZDF

Op donderdag 24 december presenteert Carmen Nebel het programma Heiligabend mit Carmen Nebel. Op de mooiste uren van het jaar – kerstavond – heeft Carmen verschillende prominenten uitgenodigd en spelen ze spelletjes, zijn er interessante gesprekken, goed eten en natuurlijk kerstelijke muziek.

Voor het eten zorgen de koks Alfons Schuhbeck, Léa Linster en Alexander Herrmann. Voor de muziek zijn onder andere deze artiesten te gast: Andy Borg, violist David Garrett, Angelika Milster, de Engelse Paul Potts, de Nederlandse Amira, de groep Feuerherz, Boney M. met Liz Mitchell. Ook van de partij zijn: Angelo Kelly & Family, Ella Endlich, Celtic Woman, Anna-Maria Zimmermann, Jörn Schlönvoigt en Maria Voskania. Ook te gast zijn actrice Anja Kling, het Deutsches Fernsehballett en Circus Roncalli.

Uitzending: donderdag 24 december om 20:15 op ZDF

Als derde:

Weihnachten in Bethlehem van 24 december op ZDF

Op donderdag 24 december presenteert Markus Lanz het programma Weihnachten in Bethlehem. Bij dit feestelijk concert in de Geboortekerk en de Catharinakerk in Bethlehem treden Internationale sterren uit de klassieke en popmuziek op.

Terwijl Markus Lanz door Bethlehem gaat treden op: violist Daniel Hope, Chris de Burgh, tenor Klaus Florian Vogt, Maite Kelly en de Regensburger Domspatzen. Zij zullen echte kerstklassiekers zingen en ze worden begeleid door het Palestine Youth Orchestra.

Uitzending: donderdag 24 december om 19:15 op ZDF

Heiligabend mit WDR4 van 24 december op WDR

Op Kerstavond, donderdag 24 december presenteert Stefan Verhasselt het programma Heiligabend mit WDR4 vanaf de kerstmarkt in Dortmund met de grootste kerstboom van de wereld.

Duizende bezoekers waren er in de binnenstad van Dortmund op 9 december en die kregen een mengeling van kerstnummers, Hits en Oldies te horen. De sterren ontdekken de kerstmarkt samen met Stefan Verhasselt en vertellen persoonlijke verhalen tussen de glühwein en de kinderattracties. Maar natuurlijk wordt er ook veel gezongen. In deze editie zijn te gast: Wise Guys, Thomas Anders, Alvaro Soler, Brotherhood of Man, Mary Roos, Nik P., Robert Redweik en Pussycat.

Uitzending: donderdag 24 december om 18:00 op WDRPosted in: roerdalen