pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 11, 2012 10:07 pm Lees verder →

Kickboksen:2 man neer geschoten bij boksgala

Twee zwaargewonden bij schietpartij tijdens kickboksgala in Zijtaart

Roerdalen/Veghel / In Zijtaart bij het Brabantse Veghel eeft zondagavond bij een kickboksgala een schietpartij plaatsgevonden. Er zijn twee personen neergeschoten. Deze zijn naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen zou zwaargewond zijn, de andere ‘instabiel’.Dat meldt oa Omroep Brabant.

Rond acht uur vond tijdens kickboksgala The Battle in Het Klooster in de Pastoor Clercxstraat de schietpartij plaats. Er zou een ruzie zijn ontstaan die snel is geëscaleerd. Zo’n driehonderd toeschouwers zijn in paniek de zaal uitgevlucht.

Meerdere aanhoudingen
Zes ambulances en een traumahelikopter zijn naar het dorpshuis gegaan. Hier werd de derde editie van het evenement ‘The Battle of Zijtaart’ gehouden, georganiseerd door de Nin-Li Kickboksschool uit Zijtaart. De politie is aanwezig voor onderzoek. De omgeving is afgezet. Er zouden twee mensen zijn opgepakt. De politie bevestigt zondagavond dat er meerdere mensen zijn aangehouden.

Er zou na de schietpartij in het dorpshuis ook geschoten zijn op het marktplein in het centrum van het dorp. Dit gerucht ging rond op diverse sociale media. De politie kon dit zondagavond echter niet bevestigen.   

‘Geschoten bij de ring’
Veel mensen waren erbij en zagen de schietpartij voor hun ogen gebeuren. “Maat van me meldt dat er drie schoten recht voor zijn neus gelost zijn, een ervan zou het loodje al hebben gelegd. Was in shock”, aldus Tom op Twitter.  Volgens een ooggetuige is een van de neergeschoten personen gereanimeerd.    

Een verzorger laat aan Omroep Brabant weten dat rond acht uur vlakbij de ring een opstootje ontstond. Na wat geschreeuw werd er opeens geschoten door een lange, dunne man. Een andere ooggetuige is geschokt door de gebeurtenissen. “De hele dag is goed verlopen, dit heeft niets met kickboksen te maken.”          
Geplaatst 11-11-12 20:11:34
Gewijzigd 11-11-12 22:52:51Posted in: politie, roerdalen