pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 30, 2012 5:34 pm Lees verder →

Kidsweek bij Floriade van start

Roerdalen/Venlo – Op 30 april gaf Paul Beck van de Floriade de aftrap voor de Floriade Kids Week. Directieleden van onder meer het Duitse Europapark, Center Parks, Bobbejaanland en Toverland waren samen met hun mascottes en met de verschillende tuinbouwkoninginnen aanwezig op het Floriadepark. Kinderen konden met hen op de foto en de characters gingen in een parade over het park. 

De Floriade Kids Week heeft een boordevol programma met muziekoptredens, workshops en theatershows gericht op kinderen. Op dinsdag en woensdag treden de tv-sterren Dora & Diego op met hun liedjesshow in  Floriade Theatre. Van donderdag tot en met zaterdag is Cirque du Platzak te bewonderen: lenige meisjes en jonglerende jongens, begeleid door aanstekelijke folkmuziek treden de hele middag op in het Vriendenbos op World Show Stage.  Op zaterdag 5 mei komen basisschoolleerlingen uit heel Europa naar de Floriade voor de finale van de kweekwedstrijd voor basisscholen: wie heeft de mooiste Garvineaplant gekweekt? Finalisten uit Nederland, België, Duitsland en Groot Brittannië komen hun eigen gekweekte plantje presenteren aan een deskundige jury, waaronder tv-tuinman Lodewijk Hoekstra. Op zondag 6 mei stralen de sterren van Kinderen voor Kinderen op Floriade Theatre en brengen ze de hits van dit jaar ten gehore. 

Bij de ingang van de Floriade krijgen alle kinderen elke dag een gratis expeditiegids waarmee ze langs alle leuke kinderlocaties worden geleid en hier opdrachten kunnen vervullen. Zo gaan ze op zoek naar de koning van de jungle in Tropical Treasures, vliegen ze over de wereld in de Rabo Earthwalk en zijn er verschillende workshops met verse groenten en fruit in het Huis van de Smaak. Aan het einde van de dag wordt de Floriade Show opgevoerd. De show staat garant voor een half uur vol angstaanjagende acrobatiek, wereldmuziek en traditionele en moderne dans.   Floriade Kids biedt educatief entertainment voor kinderen die zowel met school als hun ouders een bezoek brengen aan Floriade 2012. Kinderen worden op een leuke wijze bewust gemaakt van de waarde van de natuur en de tuinbouw en de invloed hiervan op hun dagelijks leven. Het volledige programma van de Floriade Kids Week is te bekijken in de bijlage en op  www.floriade.nl/kalender.Posted in: roerdalen