pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 25, 2013 8:16 am Lees verder →

Kinderpostzegelactie 2013 : projecten in Limburg ( vandaag bellen kinderen aan voor kinderpostzegelverkoop)

Roerdalen =- Meer dan 10.000 kinderen in Limburg op pad met kinderpostzegels gefotografeerd en ontworpen door Anton Corbijn

· Kinderen uit groep 7 en 8 starten op woensdag 25 september met de verkoop van kinderpostzegels, kaarten en pleisters.
· De opbrengst dient om kwetsbare kinderen te helpen aan onderwijs.
· Ruim 10.000 kinderen van 246 scholen gaan in Limburg langs de deuren.
· Dit jaar is Anton Corbijn naar Ethiopië afgereisd om een onderwijsproject van Stichting Kinderpostzegels te fotograferen. Deze foto’s worden afgebeeld op de kinderpostzegels van 2013.

Als op woensdagmiddag 25 september de bel gaat, dan kan het zomaar een kind zijn dat meedoet aan de 65e editie van de Kinderpostzegelactie! Ook dit jaar doen de scholen in Limburg weer in volle getale mee. Meer dan 10.000 kinderen van 246 basisscholen gaan eind september op pad om kinderpostzegels, kaarten en pleisters te verkopen. In 2012 bracht de verkoop in Limburg € 541.256 op. De opbrengst van de Kinderpostzegelactie wordt besteed aan projecten voor kwetsbare kinderen in binnen- en buitenland.

Ook in Limburg ondersteunt Stichting Kinderpostzegels diverse projecten voor kwetsbare kinderen, waaronder:
1. De Catharinaschool in Heerlen
De Catharinaschool is een school voor (voorgezet) speciaal onderwijs aan zeer moeilijk lerende kinderen. De school ontving vanuit het Vakantiefonds van Kinderpostzegels een bijdrage voor het organiseren van het jaarlijkse kamp voor de leerlingen in het speciaal onderwijs. Daarnaast kreeg de school een bijdrage voor het organiseren van de jaarlijkse werkweek voor de leerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs.
2. Adelante in Valkenburg aan de Geul
Adelante ontving een bijdrage uit het Vakantiefonds van Kinderpostzegels voor de deelname van enkel- en meervoudig gehandicapte leerlingen aan het internationale schaaktoernooi Euro-Chess 2013 in Boedapest. Tijdens dit toernooi komen valide en non-valide jongeren uit verschillende Europese landen op competitieve en recreatieve wijze met elkaar in contact.

Laat kinderen leren
Anton Corbijn maakte dit jaar de foto’s voor de 65e editie van de Kinderpostzegelactie. Corbijn bezocht namens PostNL en Stichting Kinderpostzegels een onderwijsproject in Ethiopië. Daar fotografeerde hij kinderen voor de nieuwe serie kinderpostzegels. Mede dankzij de steun van Stichting Kinderpostzegels kunnen deze kinderen naar school en hoeven zij niet meer te werken. Stichting Kinderpostzegels wil voor álle kinderen goed onderwijs. ‘Laat kinderen leren’ is daarom het thema van de Kinderpostzegelactie 2013.Posted in: roerdalen