pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 7, 2011 12:12 pm Lees verder →

Kinderpostzegels scholieren vanaf 28 september

Roerdalen – Vanaf woensdag 28 september gaan kinderen van 268 basisscholen uit heel Limburg op pad met kinderpostzegels en kaarten. Dat is ongeveer evenveel als vorig jaar. In 2010 bracht de verkoop in Limburg 457.000 euro op.

De kinderen krijgen ook dit jaar allerlei materialen om zich voor te bereiden op de verkoop van kinderpostzegels en kaarten: een digitaal lespakket, een item in het Schooltv-weekjournaal en een speciaal leerlingboekje boordevol verkooptips. Stichting Kinderpostzegels Nederland vindt dat elk kind een veilige leefomgeving verdient. Een omgeving waarin je je beschermd en geborgen voelt. Niet elk kind heeft zo’n plek. Als hulp aan kinderen binnen het eigen gezin niet meer voldoet, helpt Kinderpostzegels ze aan een nieuw thuis. Zij worden dan bij voorkeur opgevangen in een pleeggezin, omdat deze vorm van opvang het dichtst bij de gezinssituatie blijft. In 2010 hebben 24.000 kinderen voor kortere of langere tijd gebruikgemaakt van pleegzorg. Het aantal pleegkinderen neemt jaarlijks toe. 
 
Een voorbeeld van een project dat Stichting Kinderpostzegels Nederland steunt is pleegzorgboerderij Samen Thuis in Ferwert. Deze pleegzorgboerderij vangt kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar oud op die tijdelijk niet thuis kunnen wonen. Iedereen heeft een taak op de boerderij en draait mee in het gezin. Het is een plek waar de kinderen zichzelf kunnen zijn en zich vrij kunnen ontwikkelen, maar bovenal waar zij zich veilig kunnen voelen. Vanaf 28 september tot en met 7 oktober 2011 vindt de Kinderpostzegelactie 2011 plaats. Heeft u de kinderen aan de deur gemist? Ga dan naar www.kinderpostzegels.nl en bestel uw kinderpostzegels en kaarten online.Posted in: roerdalen