pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 17, 2018 7:10 pm Lees verder →

Kleinste restaurant Roermond:: 2 Michelinsterren

Roermond- Ncoco en Sonja Boreas, beiden 50 jaar , zijn blij verrast met de twee Michelinsterren die ze in een keer kregen voor hun kleine restaurant Sabero aan de Roerkade in Roermond, zo verneemt roerdaljournaal.nl. Ze hadden weliswaar eerder ook in het Brabantse Heeze een restaurant met twee sterren, voordat ze naar Roermond verhuisden. ,,Maar we hadden niet de intentie om weer twee sterren te krijgen in Roermond’’, zegt Sonja ,,Bovendien hadden we in Heeze 79 couverts, in Roermond maar 24, dus een derde. We zijn veel kleiner, maar ook intiemer.’’ Maar, zegt ze, ,,Nico heeft altijd zijn eigen kookstijl gehad.”

Na anderhalf jaar geen restaurant te hebben gehad, begonnen Nico en Sonja in april 2018 met hun restaurant Sabero aan de Roerkade. ,,Sinds de opening zaten we alle dagen vol’’, aldus een trotse Sonja. Of de twee sterren extra volk zullen aantrekken? ,,Nee, kan niet, want we zaten altijd al vol. Reserveren is altijd nodig!’’.

Het komt niet vaak voor dat een restaurant in één keer twee sterren krijgt. Het overkwam in 2014 Librije’s Zusje in Amsterdam.Posted in: algemeen, roermond