pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 30, 2016 4:45 pm Lees verder →

Klopp: het gaat niet om de duurste voetballers maar om het team…

Roerdalen – De Duitse toptrainer Jurgen Klopp, die thans in Engeland opereert, heeft een uitgesproken mening. In het kort: topvoetbal bereik je met teamspel en niet met alleen de duurste topvoetballers.
Zijn club,Liverpool spendeerde deze zomer al circa 104 miljoen euro aan nieuwe spelers, waarbij Sadio Mané (dik veertig miljoen) en Georginio Wijnaldum (dertig miljoen) de duurste aankopen waren. Toch is Jürgen Klopp niet van mening dat de club die het meeste geld uitgeeft uiteindelijk ook aan de haal gaat met de prijzen. Het gaat nog altijd om het creëren van een goed team dat voor elkaar door het vuur gaat, vindt de trainer van Liverpool.

“Andere clubs kunnen de markt opgaan, meer geld uitgeven dan wij en topspelers verzamelen. Maar als je één speler haalt voor honderd miljoen en hij raakt geblesseerd, dan vliegt alles het raam uit”, aldus Klopp. “Moet ik het anders doen? Ja, sterker nog: ik wíl het anders doen. Ik zou het ook anders doen als ik die bedragen voorhanden had”, legt de Duitser uit in gesprek met de Daily Mirror.

Meer:
“Ik wil een speciale teamgeest. Ik vind niet dat het een vereiste is, maar ik wil dat. Je kunt aan het einde van het liedje niet zeggen: alleen de elf besten spelen samen en laten we kijken wat er gebeurt. Als het voetbal op een dag zó is, dan stop ik ermee. Want in het voetbal gaat het om samenspelen. Daarom heeft iemand ooit de pass uitgevonden”, vindt Klopp. “Zodat spelers samen kunnen spelen. Het gaat niet alleen om rennen met de bal, dat kan altijd. Maar goed, het bouwen van een groep is niet mijn unieke idee. Het is noodzakelijk om succesvol te zijn.”

Lees meer op www.voetbalzone.nlPosted in: algemeen, roerdalen