pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 18, 2016 12:51 pm Lees verder →

Komend weekeinde Kermis Roermond, rond Munsterplein en niet meer aan Markt

Roermond – Van 20 tot en met 26 mei staat de kermis van Roermond weer in de binnenstad met een aantal spectaculaire, voor Roermond nieuwe, attracties. Dit jaar zal de kermis zich op en rond het Munsterplein concentreren. In deze periode zijn er diverse verkeersmaatregelen.
Traditioneel staat in het weekend na Pinksteren in de binnenstad van Roermond een kleurrijk lint van kermisattracties. Roermond heeft een rijke historie aan kermis. Vele kermisfamilies woonden in Roermond en de omliggende dorpen. Dit jaar concentreert de kermis zich op en rond het Munsterplein en zal de Markt geen onderdeel uitmaken van het kermislint. Omdat dit jaar veel feestdagen vroeg vallen, is kermis in Roermond ook zeer vroeg.

Het weekend waarin de kermis valt is één van de drukste kermisweekenden van het kermisseizoen waardoor het aanbod van de beschikbare attracties beperkter is. Daarom is besloten om de Markt als locatie te laten vervallen. Het Munsterplein wordt uitgebreid met het gedeelte bij de fontein, waardoor er een gezellige compacte rondloop ontstaat.

Opening Kermis met Paw Patrol
De kermis in de binnenstad start op vrijdag 20 mei maar wordt traditiegetrouw officieel op zaterdag geopend. De opening is om 15:00 uur op de kiosk op het Munsterplein. Wethouder Angely Waajen zal de kermis openen door het afschieten van het bekende kanon. Maar dit jaar heeft de wethouder wel heel bijzondere hulp met de opening! Chase en Marshall, de twee heldhaftige pups uit de televisieserie Paw Patrol staan de wethouder bij tijdens de opening, want voor hen is geen klus te klein. De kleine fans weten dit als geen ander, want ze beleven dagelijks de meest spannende avonturen op Nickelodeon. Chase en Marshall zijn grote fans van de kermis in Roermond. Na de opening blijven Chase en Marshall natuurlijk nog even om met iedereen op de foto te gaan.

Zaterdagmarkt 21 mei
Door dat de Markt is vervallen als kermislocatie zal de zaterdagmarkt gewoon plaatsvinden op de Markt zelf. Zaterdag 21 mei zal er dus een hele gezellige sfeer hangen in de binnenstad met zowel de kermis alsook de weekmarkt!

Kermis van 20 t/m 26 mei
Bezoekers kunnen terecht op het Stationsplein, Kloosterwandstraat, Kloosterwandplein, Graaf Gerardstraat en het Munsterplein. Ook dit jaar staat er weer een aantal spectaculaire, voor Roermond nieuwe attracties. Er is keuze genoeg én voor elk wat wils! In combinatie met de gezellige terrassen en de leuke winkels maken een bezoek aan de kermis meer dan waard. U kunt van vrijdag 20 tot en met donderdag 26 mei een bezoek brengen aan de kermis!

De openingstijden van de kermis zijn als volgt:
Vrijdag 20 mei: 14:00 t/m 01:00 uur
Zaterdag 21 mei: 11:00 t/m 01:30 uur
Zondag 22 mei: 12:00 t/m 24:00 uur
Maandag 23 mei: 13:00 t/m 24:00 uur
Dinsdag 24 mei: 13:00 t/m 24:00 uur
Woensdag 25 mei: 13:00 t/m 24:00 uur
Donderdag 26 mei: 13.00 t/m 22:00 uur

Toegankelijkheid verzekerd en verkeer in juiste banen
Vanaf dinsdag 17 mei worden de kermisattracties opgebouwd. Dit kan betekenen dat er op woensdag 18 donderdag 19 en vrijdagmorgen 20 mei enige verkeersoverlast is. Hiervoor vragen wij uw begrip. De kermis start vrijdag 20 mei om 15.00 uur met proefdraaien. De kermis duurt tot en met donderdag 26 mei. Om de geluidsoverlast te beperken zijn de grote kermisattracties, evenals voorgaande jaren voorzien van geluidsbegrenzers.Posted in: algemeen, roermond