pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 8, 2011 8:17 am Lees verder →

Komend weekeinde : Kunststroom Roerdalen: gratis gnieten van kunst en cultuur per fiets of auto

Roerdalen – Komend weekeinde is de jaarlijkse Kunststroom Roerdalen: volop genieten van kunst en cultuur

Sluit uw ogen en fantaseer mee. Het is september en een mooi nazomerweekend staat voor de deur. U heeft zin om er eens lekker op uit te gaan. Dat komt goed uit want kris kras door Roerdalen nodigen bijzondere locaties u uit om een kijkje te komen nemen. Op 10 en 11 september vindt namelijk de kunst- en cultuurmanifestatie Kunststroom Roerdalen plaats.

Kies een monumentaal beginpunt en vervolg uw kunstzinnige route per fiets of auto. Laat u inspireren, verrassen en overtuigen door Duitse, Belgische en Nederlandse kunstenaars.

U bent op zaterdag 10 en zondag 11 september van harte welkom tussen 11.00 en 18.00 uur. De combinatie van cultuurhistorisch waardevolle gebouwen en hedendaagse kunstuitingen zorgen voor een bijzonder schouwspel. Wat dacht u van Karin van Zoggel, die met haar schilderijen te zien is in Kasteel Daelenbroeck? Of Roger Braun, die zijn levensechte portretten tentoonstelt in Schurenhof? Op Landgoed Klein Paarlo kunt u onder andere de sculpturen van Hanny Delahaye bewonderen.

Kom genieten van gratis van kunst en cultuur op Klein Paarlo en in Tiendschuur de Frymerson in Sint Odiliënberg, Kasteel Montfort in Montfort, Kasteel Aerwinkel in Posterholt, Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch, Schurenhof in Vlodrop en de Martinuskerk in Wassenberg-Steinkirchen (D). Kijk voor het complete programma en de fietsroute op: www.kunststroomroerdalen.eu

Over Kunststroom
Kunststroom Roerdalen is een initiatief van de kunstcommissie Roerdalen en de gemeente Roerdalen. De organisatie is in handen van kunstzinnige vrijwilligers. Het motto van de Kunststroom is: het is de Roer die ons verbindt. Verwijzend naar de inhoud en opzet van de manifestatie: een continue stroom van kunst en cultuur van verleden, heden, naar de toekomst. Daarnaast refererend aan de locaties (langs de Roer) en het landschap waarin de manifestatie plaats vindt.Posted in: roerdalen