pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 1, 2016 8:22 am Lees verder →

Komend weekend crisis-duel Ajax tegen Feyenoord

Roerdalen – Ajax zit in een (mini) crisis. Opnieuw een remise en de zoveelste matige vertoning op het veld. Op zondag kwam Roda JC Kerkrade in de slotfase langszij (2-2). Elke speler baalt daarvan.

Vooral de tweede helft tegen Roda waren we het compleet kwijt. Dan ga je wel door de ondergrens ja”, zegt de weer teruggekeerde Davy Klaassen in het Algemeen Dagblad vandaag. Hij heeft er nog vertrouwen in dat Ajax de titel nog pakt. Waarom? “Omdat deze wedstrijd niet representatief is voor het seizoen. We hebben echt wel genoeg overtuigende overwinningen geboekt waar we ons aan vast kunnen houden.”

Het is echter duidelijk dat er wat moet veranderen bij Ajax, dat PSV voorbij zag gaan. “De situatie is zorgelijk. Het kan gewoon niet, hoe makkelijk we de kansen weggeven. Terwijl het juist momenten zijn waar we vooraf zo op gehamerd hebben”, zegt Klaassen in De Telegraaf. Komend weekend staat Feyenoord op de rol. “Voor zo’n wedstrijd hoeft niemand zich te motiveren. Een overwinning kan het gevoel weer volledig omdraaien.”
D’n Feyenoord zit nog dieper in het dal: opnieuw een nederlaag. De vijfde ip rij..,Posted in: roerdalen