pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 16, 2012 6:24 am Lees verder →

Komende dagen zeer warm, hittegolf verwacht i

Roerdalen – Bij mooi weer binnen blijven…. Er staat ons dit weekeinde een hittegolf te wachten, zo waarschuwt Weeronline.nl woensdag. Deze week wordt het zeer warm.. Woensdag kan het met zo’n dertig graden in de provincie tropisch warm worden. Hoewel het de komende dagen naar verwachting iets koeler wordt, blijft de temperatuur boven de 25 graden.

Daarmee is er sprake van een hittegolf. Daarvoor moet het vijf dagen achter elkaar warmer zijn dan 25 graden, waarvan er drie dagen boven de dertig graden pieken, legt woordvoerder Marthijn Tabak van Weeronline.nl uit.

Landelijke hittegolf
Of het ook tot een landelijke hittegolf komt, is nog maar de vraag. Daarvoor moet het in De Bilt warm genoeg zijn. Dat was voor het laatst in 2006, toen het met het record van 35,7 graden uitzonderlijk warm was. Desondanks kan er in ieder geval voor onze provincie gesproken worden van een ‘lokale hittegolf’, aldus Tabak.

Vooral zondag is het oppassen geblazen. Dan wordt het naar verwachting 33 graden, maar het kan volgens Weeronline.nl ook warmer worden. Belangrijk is om voldoende te drinken en de zon te vermijden. Vooral als je veel buiten bent.Posted in: roerdalen