porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 18, 2015 12:58 pm Lees verder →

Koningin Máxima neemt eerste exemplaar ‘Project Prep’ in ontvangst

book_cover
Roermond / Den Haag – Koningin Máxima heeft gisteren woensdagmiddag 17 juni op Paleis Noordeinde in Den Haag het eerste exemplaar van het boek ‘Project Prep’ in ontvangst genomen. Dit boek voor jonge meisjes richt zich op de kansen en mogelijkheden die technologie en ondernemen hen bieden voor hun toekomst.

Project Prep is een initiatief van technologie-ondernemer Janneke Niessen en is geschreven door Niki Smit, winnaar van de Nederlandse Kinderjury in 2014. Het boek is voor meisjes in de leeftijd tussen 10 en 14 jaar die hun schoolpakket nog moeten kiezen. Het heeft tot doel om hen de toekomstmogelijkheden te laten zien van wiskunde, technische vakken en ondernemen. Technologie is een breed begrip en de basis voor veel creatieve beroepen waar meisjes zich verder in kunnen ontwikkelen. In het boek staat het leven van een 13-jarig scholiere centraal die zelf een mode-app ontwikkelt en deze op de markt brengt.

Het voorwoord is geschreven door Neelie Kroes in haar hoedanigheid van ambassadeur van de StartupDelta. Dit is een initiatief van onder meer het ministerie van Economische Zaken, kennis- en overheidsinstellingen, bedrijven en financiers om van Nederland de Europese verzamelplaats voor vernieuwende startende ondernemers uit het binnen- en buitenland te maken.

Koningin Máxima is lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering.

M
Rijksvoorlichtingsdienst, tel.: 070 – 356 4142
www.koninklijkhuis.nl
www.twitter.com/koninklijkhuis
www.facebook.com/hetkoninklijk.huis
www.youtube.com/koninklijkhuisPosted in: roermond, video