pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 22, 2018 8:33 am Lees verder →

Koninklijke eer voor Marlou Roeleveld-de Ligt (70) uit Sint Odiliënberg


Roerdalen – Vanmiddag , vrijdag 21 september 2018 heeft burgemeester Monique de Boer-Beerta, burgemeester van Roerdalen de koninklijke onderscheiding lid van Oranje Nassau uitgereikt aan Marlou Roeleveld-de Ligt uit Sint Odiliënberg (70) vanwege haar vele verdiensten en inzet op het gebied van vrijwilligerswerk.
Marlou Roeleveld is sinds 1995 secretaris van Heemkundevereniging Roerstreek. Voor deze vereniging doet ze niet alleen de boekhouding maar is onder andere ook gastvrouw bij evenementen, maakt nieuwe leden wegwijs en notuleert bij vergaderingen. Tijdens het organiseren van de festiviteiten rondom het jubileumjaar in 2017 heeft ze bijzonder veel werk verzet. Verder is ze ook collectant voor het Prinses Beatrixfonds en zocht zij de sponsors voor haar zoons toen die voor KWF Kankerbestrijding meededen aan Alpe d’HuZes.

De kersvers gedecoreerde zet zich verder bijzonder in voor de parochie HH Wiro, Plechelmus en Otgerus in Sint Odiliënberg. Ze ondersteunt bij de vorming van het parochiearchief en is lid van het kerkbestuur. Verder is ze secretaris en penningmeester voor het parochieblad De Roerecho en voorzitter van de Basiliekwacht, waarvan ze in 1989 mede-oprichter was. Voor de kanunnikessen van het Heilig Graf verricht zij al vele jaren tal van diensten in en rond Priorij Thabor. Ook heeft ze jarenlang een kinderkerkkoor geleid en orgel-les gegeven.
Op de foto links de burgemeester en rechts de kersverse gedecoreerdePosted in: algemeen, roerdalen