pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 3, 2016 4:28 pm Lees verder →

Konnekt’os organiseer Verantwoord Ondernemen-prijs voor Midden-Limburg: nu inschrijven tot 18 april

Roerdalen – Heeft u als ondernemer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst of neemt u deel aan het banenplan? Bent u bewust bezig met mens en milieu en voortdurend op zoek naar energie- en grondstoffenbesparing? Of zijn veiligheid en scholing van uw werknemers belangrijke uitgangspunten binnen uw bedrijf? Dan bent u een uitstekende kandidaat om deel te nemen aan de Konnekt’os MVO-prijs 2016-2017! Dé prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen in de regio Midden-Limburg en Cranendonck. Herkent ú zich in dit beeld?!

Schrijf uw bedrijf dan in vóór 18 april 2016!

Voortrekkersrol
Konnekt’os lanceert de prijs om bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen in het zonnetje te zetten. Dit is de eerste keer dat Konnekt’os deze prijs op Midden-Limburgs niveau uitreikt, in samenwerking met Risse Groep, Westrom, COS Limburg en de gemeenten in Midden- Limburg/Cranendonck. In 2014 werd de prijs al uitgereikt voor de regio Weerterland en Cranendonck. Met de MVO-prijs worden ondernemers die kiezen voor zo’n bedrijfsfilosofie beloond voor hun inzet. Zij vervullen een voortrekkersrol die als inspiratie kan dienen voor andere bedrijven in hun omgeving. Of zoals Jan Karel Jobse, directeur Risse Groep, het verwoordt: “Nadat in 2014 Bosch Packaging Technology uit Weert heeft gewonnen, ben ik ervan overtuigd dat we deze keer opnieuw een uiteindelijke winnaar kunnen presenteren die met recht een waardige ambassadeur voor het MVO-gedachtegoed in onze regio kan worden genoemd. Ik nodig dan ook graag bedrijven die op dit vlak actief zijn uit om zich in te schrijven”.
Een gerenommeerde 5-koppige jury zal de inschrijfformulieren zorgvuldig beoordelen op hun MVO-gehalte en uit de drie uiteindelijk overgebleven finalisten een winnaar kiezen. Die wordt tijdens een feestelijk ondernemersevenement in juni publiekelijk bekendgemaakt. Het bedrijf dat zich aantoonbaar het meest inzet voor duurzaam ondernemen, krijgt de MVO-prijs uitgereikt en mag zich twee jaar lang ‘de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemer’ van deze regio noemen. Bovendien krijgen alle deelnemende kandidaten tips ten aanzien van hun MVO-beleid en levert de verkiezing de nodige PR op met voor de finalisten een kosteloze bedrijfsfilm.

Aanmelding en procedure
De kandidaatstelling staat open voor alle MKB-bedrijven in de gemeenten Cranendonck, Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert met minimaal 5 en maximaal 250 werknemers. Aanmelden kan tot 18 april aanstaande via het inschrijfformulier op de website www.mvoprijs.nl. Zowel bedrijven met een winstoogmerk als non-profitorganisaties mogen inschrijven. Ook als werknemer van zo’n bedrijf kunt u het inschrijfformulier invullen en uw bedrijf kandidaat stellen. De MVO-prijs Midden-Limburg wordt georganiseerd door Konnekt’os in samenwerking met COS LimburgPosted in: roerdalen, roermond