pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 19, 2014 1:38 pm Lees verder →

Kringloop-warenhuis opent 25 april deuren in Roermond op adres Dr Philipslaan 49b

Roermond – Kringloopcentrum Het GOED in Roermond haalt bruikbare spullen, wit- en bruingoed en grof huishoudelijk afval aan huis in Roermondop. Zo kan daarvan veel worden hergebruikt of gerecycled. Veel afgedankte spullen krijgen op deze manier een tweede leven. Deze worden indien nodig opgeknapt en verkocht in de Kringloopwinkel. Lukt dit niet, dan worden de materialen waar deze spullen uit bestaan (bijvoorbeeld hout of ijzer) gerecycled. Het kringloopcentrum is gevestigd aan de Mijnheerkensweg 31a in Roermond. Dit is tegenover de papierfabriek en bij het Milieupark. Vrijdag 25 april a.s. opent het Kringloopwarenhuis Het Goed haar deuren op de nieuwe locatie Doctor Philipslaan 49b.
Kringloopwinkel
Op deze locatie is ook de Kringloopwinkel gevestigd waar bruikbare spullen voor een redelijke prijs worden verkocht. De openingstijden van de Kringloopwinkel zijn:
Maandag t/m vrijdag 09.00-18.00 uur;
Zaterdag 09.00-17.00 uur.
Kringloopcentrum wordt Kringloopwarenhuis Het Goed
kringloopwarenhuis
Het Kringloopwinkel is zaterdag 19 april 2014 voor het laatst geopend op de huidige locatie aan de Mijnheerkensweg 31a. In verband met de verhuizing is de Kringloopwinkel gesloten tot en met donderdag 24 april. Vrijdag 25 april opent het Kringloopwarenhuis Het Goed haar deuren op de nieuwe locatie Doctor Philipslaan 49b.
Vanaf 22 april 2014 kunnen burgers wel al bruikbare spullen, wit- en bruingoed, elektrische apparaten en textiel brengen naar de nieuwe locatie aan de Doctor Philipslaan 49b.
De openingtijden van het nieuwe Kringloopwarenhuis zijn:
Maandag t/m vrijdag 10.00-18.00 uur
Zaterdag 10.00-17.00 uur
Zondag 11.00-17.00 uur
Bruikbare spullen
Het Kringloopcentrum haalt op afroep gratis bruikbare spullen op. Dit zijn spullen die (eventueel na een kleine reparatie) geschikt zijn om in de Kringloopwinkel te verkopen. Of spullen al dan niet bruikbaar zijn voor de Kringloopwinkel bepaalt uitsluitend het Kringloopcentrum.
Wit- en bruingoed
Ook het zogenaamde wit- en bruingoed wordt door het Kringloopcentrum op afroep gratis opgehaald. Wit- en bruingoed is de verzamelnaam voor alle elektrische apparaten, met stekker of batterij, die in huishoudens worden gebruikt.
Gescheiden inzameling maakt het mogelijk om herbruikbaar materiaal apart te houden en schadelijke stoffen op de juiste manier te verwerken. Op die manier kunnen grote hoeveelheden elektrische apparaten worden gerecycled.
U kunt een apparaat inleveren bij de winkel, op het moment dat u een nieuw koopt. Dit moet eenzelfde apparaat zijn, maar het mag wel van een ander merk. De leverancier is verplicht uw apparaat in te nemen. Ook als een nieuw apparaat aan huis bezorgd wordt, is de leverancier verplicht het oude apparaat in te nemen. Hij mag hiervoor geen kosten in rekening brengen. Bij aankoop van een nieuw apparaat betaalt u verwijderingsbijdrage.
Grof huishoudelijk afval
Grof huishoudelijk afval is bijvoorbeeld oude huisraad (zoals meubels, vloerbedekking, jalouzieën, etc.) die niet meer in de Kringloopwinkel verkocht kan worden. Grof huishoudelijk afval kunt u naar het Milieupark brengen, maar ook door het Kringloopcentrum laten ophalen. Daar moet u dan wel voor betalen. Voor het ophalen van grof huishoudelijk afval betaalt u € 10,- per kubieke meter of een gedeelte daarvan en vanaf de 4e, kubieke meter € 25,25 extra. U dient hiervoor thuis te zijn en te beschikken over een geldige pinpas. Het is uitsluitend mogelijk om met pin te betalen. Uiteraard is het goedkoper wanneer u het zelf naar het milieupark brengt.
Ophalen bruikbare spullen, wit- en bruingoed en grof huishoudelijk afval
U kunt dit telefonisch melden bij het Kringloopcentrum, tel. 0475-331335 of digitaal via www.hetgoed.nl. Het ophalen gebeurt binnen vijf werkdagen tenzij anders met u wordt afgesproken. Omdat het in veel gevallen om spullen gaat die opnieuw gebruikt kunnen worden, is het belangrijk dat deze in een zo goed mogelijke staat worden opgehaald. Mede daarom dient u deze binnenshuis aan te bieden.Posted in: roermond